Carmen de la Sălciua a șocate pe toată lumea zilele acestea. Femeia a urcat  pe Instagram o fotografie cu Alex Velea, din care reiese că urmează o colaborare între cei doi. 

După succesul colosal pe care l-a avut melodia „Dau moda” cântată de Jador și Velea, mulți cântăreți s-au gândit să își unească forțele și să colaboreze. De cele mai multe ori melodiile lor chiar au fost un real succes. Acestea au ajuns în topuri pe Youtube-ul românesc.

Părerile însă au fost întotdeauna împărțite. Mulți oameni nu au fost de acord cu aceste colaborări muzicale, fiind de părere că fiecare artist ar trebui să se axeze pe genul care l-a consacrat.

Carmen de la Sălciua se pregătește de o nouă colaborare muzicală

De data aceasta, Carmen de la Sălciua a fost victima criticilor. După ce a urcat poza pe instagram, femeia a primit o mulțime de mesaje răutăcioase din partea fanilor. Aceștia încercau să o descurajeze și să renunțe la colaborarea ei cu Velea.

Asta mai lipsea”, „Ce prostie faci!”, „Nu e genul tau , nu te mai prosti…..🤦‍♀️🤦‍♀️ tu esti finuță , elegantă , el e …”din altă barcă” ….🙈🙈”, „Eu nu înțeleg de ce nu rămâneți fiecare cu genul propriu…..”, au spus fanii femeii.

Pentru că nu a putut să stea nepăsătoare la reacția lor, Carmen a decis să le răspundă. Femeia a încercat să le explice că muzica nu ar trebui să țină cont de rasă sau etnie sau gen muzical. Ci pur și simplu ar trebui să fie despre felul în care artistul reușește să transmită o emoție publicului. La final, aceasta a spus că va recurge la metode extreme pentru cei care vor continua să jignească. Carmen este hotărâtă să blocheze utilizatorii care îi  vor mai trimite mesaje nepotrivite.