Carmen de la Sălciua, colaborare surpriză cu sora sa

Carmen de la Sălciua, colaborare surpriză cu sora sa

Toată lumea a auzit măcar o dată de talentata artistă, Carmen de la Sălciua, însă puțini o știu pe sora interpretei. Împărtășind aceeași pasiune, și anume, muzica, cele două sunt gata să scoată o piesă care va fi o surpriză pentru toată lumea.

Cele două surori  seamănă ca două picături de apă. Frumusețea nu este însă singurul atuu al lor. Recent, Carmen de la Sălciua a postat pe contul ei de socializare o poză împreună cu sora ei, iar descrierea este următoarea:

,,V-am promis că vine! 😉A venit și azi facem clip ! Cea mai frumoasă colaborare împreună cu sora mea ️Stați aproape!’’

Daniela Racolța, se află pentru prima oară  în atenția camerei de filmat. Debutul în lumea muzicii va fi unul spectaculos, mai ales că are sprijinul surorii sale.

Despre Daniela Racolța nu se știu prea multe lucruri, deoarece ea a evitat contactul cu zona showbizz-ului. Se pare că frumoasa brunetă a absolvit liceul de muzică din Alba Iulia, iar dorința de a cânta pe scenă și de a fi celebră a urmărit-o încă din copilărie. Relația dintre cele două surori a fost una strânsă.

Carmen de la Sălciua, colaborare surpriză cu sora sa

Carmen și Daniela sunt foarte apropiate

Daniela a mărturisit în trecut intr-un interviu faptul că erau unite încă din copilărie. Carmen avea grijă de ea, căci era sora mai mare. De asemenea, mărturisește ca au trecut și prin momente mai puțin plăcute, dar și unele extreme de hazlii. Ei bine, toate aceste întâmplări, au contribuit benefic la relația dintre Carmen și Daniela, sporind astfel iubirea dintre ele.

Carmen de la Sălciua a devenit cunoscută în domeniul muzicii, cântând alături de o formație la diverse evenimente private. Nu este o noutate că multe dintre piesele cântăreței au ajuns să ocupe primul loc pe Youtube de multe ori. Suntem siguri că și de data aceasta succesul va fi de partea lui Carmen, dar și de partea Danilei.

Alessia vorbește despre problemele de sănătate. "Nu mai pot să merg.."

Alessia vorbește despre problemele de sănătate. „Nu mai pot să merg..”

Sorin Bontea este mândru de fiica lui. Astăzi a împlinit 18 ani

Sorin Bontea este mândru de fiica lui. Astăzi a împlinit 18 ani