Carmen de la Sălciua este o cântăreață foarte apreciată de la noi. A reușit să cucerească inimile românilor, fermecându-i cu vocea ei. Acum, se pare că vedeta are un nou iubit, a cărui identitate este un mister total.

Carmen de la Sălciua a avut parte în viață de tot ce și-a dorit. Viata profesională îi merge excelent, iar orice piesă pe care o lansează devine hit. A reușit să adune mii de fani, iar numărul acestora este în creștere.

Pe lângă succesul muzical, diva este și o femeie foarte frumoasă. A fost înzestrată cu un corp minunat și un zâmbet fermecător, calități care o fac să fie dorită de toți bărbații din jurul ei. Cu toate acestea, Carmen a fost mult timp singură.

Ultima relație publică a cântăreței s-a încheiat anul acesta. Carmen de la Sălciua s-a iubit cu Culiță Sterp, însă în final cei doi au decis să o ia de drumuri separate.

Rămasă singură, Carmen de la Sălciua s-a concentrat pe carieră. Nu a făcut însă un secret din faptul că își caută un bărbat bogat, care să îi fie egal. După luni întregi de așteptare, miracolul s-a întâmplat.

Carmen de la Sălciua iubește din nou. Iubitul ei este un bărbat misterios

Carmen de la Sălciua iubește din nou! Este răsfățată din plin

Carmen de la Sălciua este îndrăgostită, iar iubitul o răsfață cu tot ce are mai bun. Recent, cântăreața a împărtășit cu fanii săi de pe Instagram cât de fericită este. Ea a postat o fotografie cu un buchet mare de trandafiri, semn clar că bărbatul din viața sa nu se uită la bani când vine vorba de iubita lui. Identitatea lui este încă ascunsă, cu toate că fanii abia așteaptă să descopere cine este norocul care a reușit să-i fure inima lui Carmen.