După divorțul de Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua și-a găsit fericirea în brațele noului său partener, Marian Corcheș. Cei doi sunt împreună de câteva luni, iar relația lor merge de minune. Pe rețelele de socializare, amorezii nu ezită să se afișeze împreună și să arate tuturor cât de mult se iubesc. 

Carmen de la Sălciua se mărită cu Marian Corcheș?

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș se iubesc din vara lui 2021. În urmă cu ceva timp, solista fusese acuzată că că ar fi destrămat o familie și că i-ar fi furat soțul altei femei. În apărarea ei, vedeta a concluzionat că a trecut peste toate răutățile lumii și că își dorește să se bucure în liniște de povestea sa de iubire.

„Fiecare om gândește și spune ce are în suflet. Am început să îmi pun fericirea pe primul loc și să realizez că gura lumii azi spune un lucru frumos și mâine te jignește. Importantă pentru mine e doar părerea lui Dumnezeu și a celor care mă iubesc și mă cunosc!”, a transmis Carmen de la Sălciua la InstaStory.

Așadar, relația lor evoluează de la o zi la alta. Recent, pe rețelele de socializare, Carmen de la Sălciua s-a afișat cu un inel superb pe deget, iar fanii cred că aceasta a fost cerută în căsătorie de Marian Corcheș. Până în prezent, artista nu a oferit niciun detaliu pe această temă.

foto: Instagram

În urmă cu două luni, Carmen de la Sălciua dezvăluia nu locuiesc încă împreună, însă nu știe ce le va rezerva viitorul. În plus, ea transmitea că ar spune „DA’ dacă partenerul ei ar hotărî să o ceară de soție.

„Nu locuim împreună, avem doar două săptămâni, nu știu, pe viitor…Dumnezeu știe ce va fi, noi ne dorim și cu siguranță există o relație frumoasă între noi. Da, mă face să zâmbesc și nu știu, situația prin care trec, îmi pare rău de persoanele implicate. Am petrecut și un mini concediu în Viena”, a declarat recent Carmen de la Sălciua la Teo Show, potrivit wowbiz.ro.