Carmen de la Sălciua este răsfățată de iubitul ei și se simte cea mai fericită. După mariajul eșuat prin care a trecut, acum se iubește cu Marian Corcheș și este cu adevărat împlinită, iar cei doi își arată mereu iubirea.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și chiar dacă sunt discreți cu relația lor, se afișează des cu iubitul ei. Carmen și Marian se înțeleg de minune, iar iubitul o surprinde pe artistă cu cele mai speciale cadouri. Cântăreața le-a arătat fanilor săi ce cadou superb a primit de la Marian. Aceasta a primit în dar o pereche de cercei de la o companie cunoscută de bijuterii, Teilor.

Captură Instagram

Cei doi și-au cunoscut părinții

Cei doi au dus relația la un alt nivel și au ajuns să-și cunoască părinții. Carmen de la Sălciua a mărturisit că se înțelege foarte bine cu mama iubitului ei, Marian.

”Mă înțeleg foarte bine cu mama și tatăl lui. E o doamnă care îți crează o bună dispoziție, vorbesc ore întregi cu ea, s-au legat așa toate, nu pot să spun cum…Eu mereu am crezut că vine dragostea aia pe care eu o merit, n-am știut cine va fi prințul, dar știu că m-a făcut să mă simt femeie”, a spus Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua a mers cu iubitul în vacanță