Carla’s Dreams a împlinit zilele trecute 10 ani de cântă și încântă publicul de la noi. Băieții mascați au fost mereu pe placul fanilor și fiecare piesă de la ei a ajuns pe cele mai bune poziții în topuri. Faptul că păstrează mereu secretă identitatea lor a fost un plus pentru succesul de care se bucură azi.

Carla’s Dreams este, fără doar și poate, una dintre trupele cele mai cunoscute de la noi. Băieții lanseazp hit după hit și se pare că nu au dus-o rău nici în pandemie. Chiar dacă nu au mai avut la fel de multe spectacole, Sergiu și colegii lui au găsit alternative. Carla’s Dreams a petrecut multe ore în studioul de înregistrări, iar rezultatul este deja pe Youtube.

Carla’s Dreams investește peste 8.000 de euro, anual, în machiaj

Sunt multe persoane care, de-a lungul timpului, au fost curioase să știe cine se află în spatele măștilor de la Carla’s Dreams. Deși au existat fel de fel de speculații, niciuna dintre bănuielile fanilor nu s-au adeverit până acum. Sergiu nu are de gând să renunțe prea curând la machiajul de pe față, iar asta stârnește și mult curiozitatea fanilor.

Recent, Otniela Sandu, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a declarat că știe cine sunt, de fapt, băieții de la Carla’s Dreams. Vedeta a luat contact cu ei în timpul unei ședințe de machiaj, dar, așa cum era de așteptat, nu are voie să le divulge numele complete sau să spună cum arată aceștia.

Carla’s Dreams au fost nvitați în studioul de la Kiss FM pentru a-și promova cea mai recentă piesă, „Victima”. Sergiu a fost pus în dificultate de către Ionuș Rusu care i-a ridicat la fileu o întrebare destul de dificilă.

„Să zicem că tu ești împreună cu o fată și vă certați foarte tare. Ea te știe pe tine și zice <<Dacă mă mai enervezi, dau poze cu tine, nemachiat!>> Cum reacționezi?

O să-i spun <<Dau și eu poze cu tine. Nemachiată>>”, a fost conversația din studioul de radio.