Carla’s Dreams este una dintre trupele care au creat mereu mister în jurul ei. Băieții nu și-au dezvăluit deloc identitatea, chiar dacă au fost presați de multe ori de către fani. Sergiu și colegii lui susțin că acesta este unul dintre atuurile lor, pe lângă voce și talent. Totuși, băieții nu se machiază singuri, așa că printre puținele persoane care știu cum arată Carla’s Dreams este o vedetă de la noi care a cochetat cu makeup-ul.

Otniela Sandu a revenit anul trecut în atenția fanilor, odată cu participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta are la activ mai multe reality show-uri, printre care și „Ferma: Orășeni vs. Săteni”. În cadrul competiției de stil, Otniela a avut ocazia să le demonstreze tuturor abilitățile ei stilistice și nu numai.

Iubita lui Radu Constantin nu a stat prea mult timp în concurs, fiind nevoită să se retragă din cauza unor probleme de sănătate. Blondina nu regretă deloc decizia luată, ci consideră că a fost o etapă importantă din viața ei. Ceea ce nu mulți știu este că frumoasa vedeta a cochetat, de-a lungul timpului cu mai multe domenii și a făcut o treabă excelentă în toate.

Otniela este printre puținele norocoase care l-au văzut pe Sergiu

Pe lângă actorie, Otniela a fost mult timp pasionată și de makeup. Aceasta nu s-a limitat doar la machiaje simple pentru diverse ocazii, ci a dus totul la un alt nivel. Iubita lui Radu realiza machiaje profesioniste sub formă de măști, integra forme geometrice și făcea artă pe fețele clienților. Printre cei care au apelat la serviciile Otnielei s-au numărat și băieții de Carla’s Dreams. 

Așa cum era de așteptat, Otniela Sandu știe identitatea lui Sergiu, dar nu a divulgat-o și nici nu o va face vreodată. Cei care se ocupă de aparițiile celor de la Carla’s Dreams au niște reguli foarte stricte pe care trebuie să le respecte, printre care și confidențialitatea.

„M-am ocupat în generală și liceu. Așa am câștigat primii mei bani, cu măștile de față. Aș minți să spun că nu știu cine este Carla s Dreams.”, a declarat Otniela acum ceva timp.