Așteptați-vă ca nivelurile lor de energie să varieze în funcție de cele ale oamenilor din jurul lor

Unii oameni se trezesc plini de energie.

Este obișnuit să presupunem că această natură viguroasă are de-a face cu stilul de viață sau genetica cuiva. Dar se poate datora și horoscopului lor. Am consultat astrologia pentru a afla de ce cel mai mare partener nu are probleme să țină pasul cu copiii. Și motivul pentru care cel mai bun prieten al tău poate rămâne treaz să danseze la toate orele nopții.

Gemeni

Care sunt cele mai energetice semne zodiacale. Acești oameni au energia unor adolescenți
Colaj Substantial

Gemenii au întotdeauna un calendar social plin și rareori au nevoie de timp de nefuncționare între evenimente. Acest comportament are de-a face cu a fi condus de Mercur. Care este planeta cu cea mai rapidă mișcare din sistemul nostru solar.

Mercur este, de asemenea, responsabil pentru dragostea lor de a cunoaște oameni noi și de a discuta cu oricine. Deoarece este planeta comunicării. Cunoscut pentru pozitivitatea lor neclintită, acest semn de aer iubitor de distracție este mereu plin de energie. Mai ales în ceea ce privește adunările sociale. Natura inteligentă, curioasă și intelectuală a Gemenii îi face să fie un adevărat conversațional.

Săgetător

Acești oameni sunt sălbatici și liberi. La fel ca Gemenii, săgetătorilor le place să aibă povești scandaloase pe care să le spună prietenilor lor. Dar, în timp ce un Gemeni va dori să vă povestească despre o întâlnire distractivă la care au mers, un Sag tânjește să se laude cu o aventură de parașutism sau cu cea mai recentă călătorie internațională. Sunt semnul cel mai aventuros și au energia pentru a-i menține în continuare.

Energia lor vine și din modurile lor orbește optimiste. Conduși de Jupiter, planeta abundenței, Săgetătorii văd posibilități la fiecare colț. Ceea ce înseamnă multe decizii de-a lungul momentului. Se vor urca într-o mașină și se vor îmbarca într-o excursie rutieră fără să stai pe gânduri și nu se vor opri până nu ajung la destinație.

CITIȚI ȘICare sunt cele mai plângăciose semnele zodiacale. Aceste persoane se lamentează mereu

Berbec

Berbecii nu au timp să se odihnească; sunt prea ocupați să încerce lucruri noi. Găsiți acest semn extrem de independent, văzând un spectacol de la Broadway într-o noapte, alăturându-vă unei echipe de squash a doua zi și luând ceramică în după-amiaza următoare. Sunt primul semn de foc și fac parte din modalitatea cardinală. Adică le place să inițieze lucrurile. De asemenea, sunt lideri născuți. Așa că nu au nicio problemă să iasă din zona lor de confort și să preia conducerea.

Datorită naturii competitive a Berbecului, ei iubesc sportul. Deoarece au tendința de a avea atât de multă energie acumulată, aceasta este o modalitate naturală pentru ei de a o scoate și de a se distra făcând asta.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.