Ei vor începe imediat să se plângă și nu se vor opri până nu te vor lua de partea lor

Cuprins știre

Există o mulțime de oameni care sunt predispuși să se plângă.

Dar când adăugați gemete și plâns neîncetat ca un bebeluș, poate fi de-a dreptul insuportabil. Pentru a înțelege de ce unii oameni vor continua cu totul, de la temperatura camerei până la cina care nu este potrivită până la nevoia de a lucra până târziu doar de această dată, am consultat astrolohia. Se pare că acest comportament iritabil ar putea avea de-a face cu horoscopul lor.

Taur

Pixabay

În timp ce Taurii ar putea părea indestructibili, ei sunt mai vulnerabili decât îți imaginezi și lucrurile mărunte sunt cele care îi determină. Un Taur, la fel ca celelalte semne de pământ Capricorn și Fecioară, va face ca lucrurile să se întâmple singuri și vor rămâne rezistenti și stoici.

Dar apoi, când totul este finalizat, vor să aibă un răsfăț. Și dacă restaurantul lor preferat de mâncare la pachet este închis, sau bateria telefonului lor s-a epuizat sau sistemul de aer condiționat nu funcționează, atunci îi vei auzi plângând.

Taurul nu va plânge verbal la fel de mult ca alte semne. Dar nemulțumirea lor [va fi] scrisă pe față. Ei le pot face ziua mizerabilă pentru cei care îi forțează să rămână în circumstanțe inadecvate.

Pești

Peștii sunt cunoscuți pentru că captează energia celor din jurul lor. Așa că dacă petrec timp cu cineva care se plânge, va suna imediat. Natura lor sensibilă înseamnă, de asemenea, că le este greu să renunțe la ceea ce trece un prieten sau un membru al familiei.

Peștii își simt emoțiile mai ușor decât orice alt semn. Din cauza emoționalității lor deschise, ei au o mentalitate „durerea mea este cea mai mare durere din univers”. Prin urmare, atunci când sunt supărați, este posibil să se „termine cu lacrimi „vai de mine”.

Acest semn de apă s-ar putea să se relaționeze cu ceilalți. Dar aceștia nu sunt capabili să se îndepărteze și să vadă că nu trebuie să sune din tot ceea ce trec.

CITEȘTE ȘITop 3 zodii care își gestionează cu dificultate sarcinile. Niciodată nu îndeplinesc îndatoririle la timp

Rac

Acest semn de apă emoțional este extrem de empatic și în ton cu toate vibrațiile din jurul lor. Dar această empatie constantă poate fi epuizantă. Mai ales când oamenii nu sunt acolo pentru ei în schimb. Ei simt mereu o emoție și abia până când devin mai evoluați sunt capabili să identifice ce emoții sunt ale lor și care aparțin altora.

Nu ajută cu nimic faptul că Racii sunt unul dintre cele mai capricioase semne. Așa că uneori nici măcar nu știu despre ce se întâmplă. Când adaugi la asta că luna stăpânește Racul, starea lor de spirit se poate schimba rapid și dramatic. Așa că au câștigat titlul de „bebelușii care plâng ai zodiacului”.

De asemenea, cancerului le este greu să fie aserți. În loc să se confrunte cu cineva, ei vor mormăi în liniște la spatele acelei persoane despre ceea ce a făcut. În cele din urmă, nu intenționează să se plângă, pur și simplu nu au altă modalitate de a-și exprima cum se simt.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.