Mihai Budeanu, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, a trecut prin momente groaznice la finalul lui 2020, după ce s-a infectat cu COVID-19.

Mihai Budeanu și-a văzut moartea cu ochii, după ce a contractat coronavirus, în noiembrie 2020. La vremea respectivă, artistul a stat internat la ATI aproape o lună și a crezut că-și va găsi sfârșitul pe patul de spital. Recent, cântărețul trupei 3 Sud Est și-a amintit clipele dificile prin care a trecut. 

Mihai Budeanu a trecut prin clipe de coșmar din cauza coronavirusului

Mihai Budeanu, în vârstă de 45 de ani, a trecut prin cumpăna vieții sale în toamna lui 2021, după ce s-a infectat cu COVID-19. Membrul trupei 3 Sud Est a făcut o formă gravă a bolii, iar medicii s-au luptat din răsputeri să-l salveze.

El a explicat că ceea ce s-a scris în presă despre starea lui de sănătate a fost purul adevăr. Cu toate că a trecut pe lângă moarte, Mihai Budeanu a avut puterea să rememoreze clipele dificile prin care a trecut.

„A fost foarte greu, am fost la un pas de moarte. Acum sunt foarte bine, starea mea de sănătate e una foarte bună. Nu mi-a afectat vocea, din contră acum sună mult mai bine, merg la spectacole, înregistrez în studio, plămânii mei sunt la cota maximă. Publicul nostru ca de fiecare dată este dornic să ne vadă, sălile de spectacol arhipline, sold out peste tot, după 2 ani aproape de absență.”, a declarat Mihai Budeanu, pentru Fanatik.

foto: captură video

Solistul de la 3 Sud Est a stat internat la ATI

Timp de trei săptămâni, Mihai Budeanu a stat internat în stare gravă la ATI. Din fericire, salvarea lui a venit din partea unui medic infecționist, Ion Alexie, care lucrează în America, care i-a prescris un tratament care conținea ivermectină, un medicament controversat. În plus, interpretul a primit și plasmă recoltată de la persoane care au trecut prin boală.

„Eram la ATI. Când scoteam masca (n.r. de oxigen), în 10 minute trebuia să mănânc și trebuia să merg la toaletă. Atât puteam să rezist fără mască. Cam 10 minute, deși era mult….Nu a fost nicio exagerare (n.r. în presă). Chiar așa a fost”, a mai spus Mihai Budeanu.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.