Membrul formației 3 Sud Est, Mihai Budeanu, a fost la un pas de a-și da ultima suflare. Acesta a crezut că va muri în spital după ce a fost infectat cu virusul Covid-19.

În cadrul unui podcast, membrii formației 3 Sud Est, au vorbit despre carieră dar și lucruri personale. Mihai Budeanu a făcut mai multe dezvăluiri după ce a fost infectat cu virusul Covid-19. Acesta credea că va muri în spital.

Membrii trupei 3 Sud Est au fost prezenți în cadrul podcast-ului „Acasă la Măruță”. Aici, cei trei cântăreți au vorbit despre viața lor, dar și ce s-a mai întâmplat cu ei, în ultima perioadă. Unul din membrii formației, Mihai Budeanu, a povestit cum credea că va muri, în spital, după ce s-a infectat cu virusul Covid-19.

social media

Artistul a simțit că își va pierde viața cât timp era în spital

În ultimul timp, presa scria de Mihai Budeanu cum că ar fi fost la un pas de moarte. În cele din urmă, artistul a spus că nu era departe de adevăr și a spus că acesta mai ave puțin să se stingă din viață.

Artistul a spus că a ajuns la ATI, după ce a contractat virusul Covid-19. Din momentul în care Mihai își scotea masca de oxigen de pe față, în maxim 10 minute trebuia să mănânce și să meargă și la baie. Cântărețul a spus că nu rezista mai mult timp fără mască și de aceea trebuia să se grăbească.

„Da, așa este. Eram la ATI. Când scoteam masca de oxigen, în 10 minute trebuia să mănânc și trebuia să merg la toaletă”, a spus Mihai Budeanu.

Mihai Budeanu a spus că situația sa era una foarte gravă și că nu a existat nicio exagerare. El s-a confruntat cu un tratement foarte strict după ce s-a infectat cu o formă foarte acută a virusului Covid-19.

„Atât puteam să rezist fără mască. Cam 10 minute, deși era mult..Nu a fost nicio exagerare. Chiar așa a fost.”, a mai spus Mihai Budeanu.

Laurențiu Duță, un alt membru al formației 3 Sud Est, a fost și el infectat cu virusul Covid-19. Spre deosebire de colegul său, forma acestuia a fost mult mai ușoară. Astfel, nu au existat complicații în ceea ce privește starea lui de sănătate.

În momentul de față, cei doi artiști au scăpat cu bine de virus și se bucură de o viață normală.

Share.

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.