Loredana Groza este foarte atașată de familie.

Loredana Groza se numără printre artistele care nu mai au nevoie de prea multe introduceri. Cea mai bună carte a sa de vizită este chiar cariera ei. Cu zeci de ani în spate petrecuți pe cele mai mari scene ale lumii, artista are tot ce își poate dori. Însă, mai presus de orice este familia.

Loredana Groza este un adevărat exemplu pentru fanii ei și nu numai. Vedeta debordează de energie și pare că timpul s-a oprit în loc pentru ea. Blondina arată mai bine ca niciodată și se simte extrem de tânără din punct de vedere spiritual. Și, după cum se spună că ești copil atât timp cât ai părinții în viață, fix așa se simte și Loredana.

Vasile Groza, tatăl artistei este la fel de energic și se plin de viață ca și fiica sa. Probabil, de aici a moștenit și Loredana această trăsătură. În vârstă de 86 de ani, bărbatul are o legătură extrem de puternică cu fiica lui, dar și cu nepoata sa, Elena.

Care este relația dintre Loredana Groza și tatăl său. „Eram umbra ei... ”
Social media

Loredana Groza datorează totul familiei

Latura artistică este moștenită din familie, pentru că Vasile este poet și a transmis pasiunea pentru frumos mai departe. Chiar și în prezent acesta își face timp pentru a scrie poezii pentru suflet. Ba mai mult, este cel mai mare sprijin pentru fiica sa, indiferent de ce vrea aceasta să facă.

A încurajat-o de mică să facă ceea ce îi place și a îndrumat-o pe calea muzicii. Chiar și acum merge la concerte să o admite și este cea mai mare mândrie pentru el să știe că fiica lui a ajuns un reper. Loredana Groza, la rândul ei, își iubește enorm tatăl și îi prețuiește pentru tot ceea ce a făcut pentru ei. A recunoscut, de multe ori, că traseul ei nu ar fi fost la fel de frumos fără un asemenea tată.

„Eu având un serviciu mai lejer, când era ea în ascensiune, eram umbra ei. Era totuși minoră. Consideram că e necesar să fiu lângă ea. Iar acum ne-a intrat în puterea obișnuinței, când se duce undeva, mergem și noi. Pe Loredana nu am încurajat-o, a răsărit deodată floare. O știm de când se urca pe taburet și cânta, avea trei anișori.” a spus bărbatul pentru Playtech.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.