Artista a publicat în mediul online o fotografie emoționantă alături de fiica ei

Loredana Groza este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Deși este extrem de iubită de public vedeta și-a ținut mereu latura personală departe de ochii curioșilor. Astfel aceasta s-a afișat foarte rar alături de membrii familiei.

S-a lăsat surprinsă alături de fiica ei

Loredana Groza are 52 de ani,însă ține pasul cu artiștii generației actuale. Drept dovadă, numeroși internauți s-au grăbit să o complimenteze după ce a publicat în online o poză alături de fiica ei. Fanii artistei susțin că cele două par mai degrabă surori decât mamă și fiică.

Social media

Elena Boncea, fiica Loredanei Groza are 24 de ani și este o domnișoară în toată regula. Tânăra a studiat la British International School, iar acum este producător pentru unul dintre cele mai renumite posturi de radio din România.

La capitolul imagine, Elena a moștenit trăsăturile mamei ei. Astfel, cele două seamănă izbitor de mult.

Dincolo de acest aspect, Loredana Groza și Elena Boncea, fiica ei, au o relație extraordinară. Cele două sunt extrem de apropiate mai ales ca preocupări. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Loredana se încăpățânează să rămână mereu tânără.

Criticată dur pentru transformarea fizica

Loredana Groza a fost pusă la zid de nenumărate ori în ultimii ani. Totul din cauza transformării fizice prin care a trecut. Vedeta a apelat la estetician pentru a arăta așa cum și-a dorit. Loredana are implanturi mamare, rinoplastie, lifting facial. De asemenea, vedeta și-a augmentat buzele cu acid hialuronic. Totodată, aceasta și-a transformat complet zâmbetul cu ajutorul fațetelor dentare.

Cu toate că imaginea ei este vizibil alta decât acum câțiva ani,vedeta susține că nu ar fi apelat la proceduri estetice. Acest lucru i-a scandalizat și mai tare pe mulți dintre internauți. Artista a fost o lungă perioadă extrem de criticată din acest motiv. De altfel, cei din mediul online o acuză pe Lori și că ar folosi prea mult Photoshop.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.