Lidia Buble a revenit din vacanță cu forțe proaspete.

Artista s-a întors pe plaiurile mioritice și unul dintre primele lucruri pe care le-a făcut a fost să vorbească cu fanii. Vedeta a organizat celebra sesiune de „Întrebări și răspunsuri”. În acest fel, urmăritorii au avut ocazia să afle detalii nebănuite despre Lidia. 

Lidia Buble este una dintre cele mai urmărite artiste de la noi din țară. După pauza pe care a luat-o anul trecut de la tot ce înseamnă social media, artista a decis să fie mai sinceră ca niciodată cu fanii ei. În online, vedeta a făcut tot posibilul pentru a menține o relație frumoasă cu urmăritorii ei și chiar a reușit asta. Comunitatea ei crește pe zi ce trece, iar fanii sunt din ce în ce mai interesați de viața divei.

Proaspăt întoarsă din Miami, Lidia Buble a decis că este timpul pentru câteva confesiuni în spațiul virtual. Și pentru că nu îi place să povestească fără a fi întreabă, a ajuns la concluzia că cel mai bine își provoacă fanii să îi adreseze curiozități. Încă de la început, și-a asumat faptul că va trebuit să fie extrem de sinceră și că nu are scăpare.

Care este marea pasiune a Lidiei Buble. Nu are nicio legătură cu muzica!
social media

Lidia Buble iubește arta, indiferent de forma ei

Astfel, artista le-a povestit tuturor despre marea ei pasiune care, surprinzător, nu este muzica. Deși are o carieră fulminantă și muzica este cartea ei de vizită, nu asta a fost prima ei dragoste. Se pare că Lidia Buble adoră actoria. Ba mai mult, mereu și-a dorit să joace într-un serial doar că, până acum, nu a avut ocazia.

Artista s-a mulțumit cu rolurile pe care le-a interpretat pentru videoclipurile ei. Însă, și-a „avertizat” fanii că pregătește multe surprize în viitor și că sunt multe detalii pe care nimeni nu le bănuiește despre ea. Cine știe, poate își va îndeplini visul?!

„Sunt disperată după actorie! Să știți că eu atunci când am fost mică, cred că dacă m-ar fi întrebat cineva ce îmi doresc să mă fac când o să fiu mare, cântăreață sau actriță, bine, eu visam să devin musafir, dar asta e altă discuție, dar dacă m-ar fi pus să aleg între astea două, cu toate că era clar, toate semnele duceau că aș fi ales să devin cântăreață, aș fi ales să devin actriță, pentru că am eu niște talente ascunse de care voi încă nu știți.