Lidia Buble nu se ferește să repete anumite experiențe.

Lidia Buble este una dintre artistele căreia îi place mereu să își depășească fricile. Anul trecut, vedeta a acceptat provocarea de a sta plecată în junglă, în condiții vitrege. „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost o competiție care a marcat-o, dar și care a ajutat-o să se cunoască mai bine.

Lidia Buble a fost mereu sinceră că fanii ei, dar și cu propria persoană. Artista nu a spus niciodată „da” unei competiții în care nu s-a simțit în largul. Deși „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” pare un concurs extrem de dur, vedeta și-a asumat riscul. Ba chiar a fost încântată de întregul concept.

În jungla din Republica Dominicană nu i-a fost deloc ușor, însă a rezistat foarte multe etape. Tot acolo, pe câmpul de luptă, a realizat care sunt fricile sale și, cel mai important, cum le poate depăși. De fiecare dată când a fost pusă în fața unei situații dificile, Lidia Buble a făcut fața cu brio. Și, în timp ce pentru unii animalele lui Walter erau problematice, pentru ea, alții reprezentau un obstacol.

Lidia Buble a recunoscut, recent, că ar mai accepta în orice secundă provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. S-a distrat foarte tare, a legat prietenii cu unii dintre concurenți și a descoperit că își poate depăși, oricând, limitele. Ceea ce nu i-a plăcut, în schimb, a fost comportamentul conflictual al unor colegi.

Lidia Buble ar mai merge la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce condiție ar pune artista, de data asta
social media

Lidia Buble iubește adrenalina

De fapt, asta ar fi și una dintre condițiile pe care le-ar pune înainte să spună „da”, din nou. Ar vrea ca adversarii ei să fie firi pașnice, care să lupte corect și care să nu aprindă mereu conflicte. Cei care s-au uitat la emisiune, au observat faptul că Lidiei i-a fost destul de greu să socializeze cu cei din jur.

Ghinionul ei a fost și faptul că a nimerit într-o echipă conflictuală, care nu a fost deloc unită. În plus, atunci când s-a împrietenit cu Răzvan Botezatu, acesta a cerut să plece acasă.

Sincer, m-aș mai întoarce, am spus asta încă din prima zi în care am ieșit, ce crezi.. nu mă așteptam. M-aș mai întoarce, dar doar cu condiția în care eu aș putea să-mi aleg echipa. Pentru că a fost cel mai greu, de fapt, să supraviețuiești cu oamenii cu care ai fost în echipă. Mai greu decât confruntarea cu animăluțele, mai greu decât să mănânci orice scârboșenie.

Asta a fost cel mai greu. Lupta cea mai mare și cea mai grea s-a dat în câmp, între noi. Și eu, fiind un om foarte pașnic, foarte cald, care de obicei se înconjoară de dragoste și de energie pozitivă… pentru mine chiar a fost greu să stau sub presiune.”, a spus Lidia Buble pentru Ciao.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.