Otilia Bilionera, așa cum o știu fanii, este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi. Otiliei i-a fost suficientă o singură piesă ca să dea lovitura atât în țară, cât și peste hotare. Având în vedere că „Bilionera” se apropie de un miliard de vizualizări, mulți se așteptau ca Otilia să ducă o viață de lux. Din păcate, realitatea este alta, iar artista are o mulțime de probleme.

Una caldă, alta rece pentru Otilia Bilionera. Artista este deja în Republica Dominicană, acolo unde luptă să facă față probelor de la „Survivor”. Chiar dacă este departe de casă, asta nu înseamnă că este scutită de probleme. Înainte de a lua avionul către „Survivor”, vedeta a avut de pus la punct câteva aspecte legate de relația cu impresarul ei.

Se pare că acesta nu și-a respectat promisiunile contractuale. Mai mult decât atât, nici nu i-a virat Otiliei toți banii pe care îi merita. Artista nu a mai stat pe gânduri și l-a acționat în instanță pe cel care s-au ocupat în ultimii ani de ea. Otilia Bilionera a fost transparentă cu fanii și i-a anunțat din prima că a încheiat orice colaborare cu vechea casă de discuri.

Colaborarea mea cu Jhaps Records a luat sfârșit! Călătoria mea muzicală continuă și vă mulțumesc tuturor pentru susținerea de-a lungul timpului!”,  i-a anunțat Otilia Bilionera pe fanii ei.

Otilia Bilionera nu este singura păcălită de impresar

Otilia nu este singura pusă în această situația neplăcută. Mario Joy, un alt artist cu milioane de vizualizări la piese, îi ia apărarea artistei. Mario Joy are parte și el de aceleeași probleme. Artistul a declarat că nici el nu și-a primit banii cuveniți din parte impresarului său. La fel ca și Otilia Bilionera, Mario Joy a încetat și el contractul cu fostul manager.

„Am tot încercat să negociem din momentul despărțirii, dar nu ne-am înțeles. Noi ceream banii care ni se cuvin, el a refuzat de fiecare dată să ne dea. Vorbim de sute de mii de euro. Nu mă refer doar la banii pe care nu i-am primit, conform înțelegerii și contractului pe care îl aveam pentru concerte. Mă refer și la banii pe care ar fi trebuit să îi primim în urma punerii în circulație a melodiilor făcute de noi.

(…) Dacă vorbim de melodia Bilionera care are aproape un miliard de vizualizări pe Youtube și pentru care Otilia nu a primit niciun ban, deja vorbim de sute de mii de euro.”, a declarat Mario Joy pentru fanatik.ro.