Anul acesta, „Survivor” este mai provocator ca niciodată pentru cei 24 de concurenți. Echipele au fost formate și deja s-a dat startul competiției. Deși fanii vor trebui să mai aștepte până când vor vedea prima ediție, cei din producție au postat deja câteva imagini. La cum se prezintă situația, lupta va fi mai strânsă mai oricând. 

„Faimoșii” și „Războinicii” au auzit primul start al probelor din noul sezon de „Survivor”. Daniel Pave și cei 24 de concurenți se află de câteva zile în Republica Dominicană, acolo unde filmat de zori pentru emisiune. Competiția de anul acesta are o miză foarte mare. Față de anul trecut, premiul s-a dublat, iar concurenții luptă mai tare ca niciodată.

„Survivor” a dat startul luptei pentur supraviețuire în junglă

Încă de la plecarea din țară, atât „Faimoșii”, cât și „Războinicii” au știu la ce se înhamă. Niciunul dintre ei nu a bătut în retragere când a auzit ce îi așteaptă, ci, din contră. S-au ambiționat mai mult ca niciodată să demonstreze că sunt puternici și că au toate șansele să vină acasă cu trofeul „Survivor”.

Din imaginile postate pe contul oficial de Facebook  fanii au putut să observe că primele probe nu i-au menajat deloc pe concurenți. Așa cum se știe, deja, din sezoanele trecute, probele pe apă sunt printre cele mai dificile. Nici sezonul acesta nu au fost tăiate de pe listă ci, din contră, au fost cele care au dat startul marii competiții.

„Aventura se întoarce, mai mare, mai grea și mai puternică! Să înceapă „Survivor România 2022!”, anunță Daniel Pavel înainte de primul joc din noul sezon.

Survivor România este aproape de start!

Aventura Survivor România este aproape de start! 🔥
Vezi primele imagini din Republica Dominicană și alege-ți tabăra: Faimoși sau Războinici? 🤩
Survivor România ➡️ Duminică, la 20:00 | Luni și marți, la 20:30

Publicată de Survivor Romania pe Joi, 13 ianuarie 2022