Adela Popescu a dezvăluit care ete cel mai mare regret al său.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent unei publicații, Adela Popescu a fost întrebată care este cel mai mare regret al său.

CITEȘTE ȘI – Sunt de 12 ani împreună, însă puțini știu cum s-au cunoscut Adela Popescu și Radu Vâlcan: „Înnebuneam când apărea…”

Prezentatoarea emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” regretă foarte tare că nu a filmat mai multe momente cu bunicii săi, pentru ca în momentul în care o cuprinde dorul de aceștia, amintirile să-i poată mângâia sufletul.

Adela Popescu: „Mi-ar fi plăcut să am mai multe imprimări video cu ei”

Sursa: Colaj Substanțial

„Că nu i-am filmat mai mult pe bunicii mei. Am petrecut foarte mult timp cu ei, dar mi-ar fi plăcut să am mai multe imprimări video cu ei.” a mărturisit Adela Popescu pentru Viva!

Când vine vorba despre temeri, aceasta mărturisește că printre cele mai mari frici ale sale se numără cea de a nu păți ceva rău cei din familia sa. Își dorește ca aceștia să fie în siguranță și să nu aibă parte de nimic rău.

Referitor la fobii, soția lui Radu Vâlcan mărturisește că are frică de a zbura cu avionul și nu se simte foarte bine atunci când este înconjurată de șerpi sau șobolani.

„Cea mai mare teamă a mea este legată de ai mei, vreau ca toți ai mei să fie în siguranță și să nu li se întâmple nimic. Dacă e să ne legăm de fobii, îmi este frică să zbor cu avionul, dar pare că mă vindec. Nu sunt confortabilă în prezența șerpilor și a șobolanilor.” a mai spus vedeta de televiziune pentru sursa citată anterior

În prezent, Adela Popescu se află în Republica Dominicană acolo unde filmează de zor pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. În această țară vedeta se află alături de soțul și copiii săi.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.