Radu Vâlcan a vorbit despre perioada în care s-a cunoscut cu Adela Popescu, dar și despre cum a cerut-o în căsătorie.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt împreună de 12 ani de zile. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Iubire și onoare”, iar după ceva vreme între ei s-a înfiripat o poveste frumoasă de dragoste.

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii „Insula iubirii” mărturisește că se îndrăgostise nebunește la acea vreme de Adela Popescu. Acesta avea insomnii, nu se putea odihni pentru că se gândea mereu la colega sa de platou, Adela Popescu.

Acum, la mai bine de un deceniu de când s- îndrăgostit de cea care i-a devenit și soție, Radu Vâlcan spune despre acea perioadă că a fost cea mai profundă din viața sa.

„Mi-am dat seama că sunt îndrăgostit..”

Sursa: Social media

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu.

Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea. Iată, acum, după ani și ani, îi dedic fiecare ritm/pace/performanță obținute în fiecare dimineață la jogging.” a declarat Radu Vâlcan pentru Viva!

Referitor la momentul în care a cerut-o în căsătorie pe Adela Popescu, Radu Vâlcan spune că cererea a fost planificată în detaliu, însă, din nefericire, partenera sa de viață a anticipat ceea ce urma să se întâmple. Întreaga scenă a avut loc în Bulgaria la un restaurant.

„Plănuisem o cerere superbă, ca-n filme, dar am jucat atât de prost. Publicul – ea, a anticipat imediat, dar m-a lăsat să mă consum.

Ardea de nerăbdare să trecem odată podul ala de la Ruse, Bulgaria, să ne așezăm la masa din restaurantul ăla în care am avut prima noastră cină romantică și să zică DA. Restaurantul nu mai există! Am găsit altul, dar răspunsul a fost pe loc și DA.” a declarat Radu Vâlcan pentru sursa citată

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.