Florin Dumitrescu știe cum să dea gust mâncării cu un singur ingredient.

Florin Dumitrescu este un familist convins. Îndrăgitul jurat de la „Chefi la cuțite” este topit după soția și după fetele sale, dar asta nu este singura lui slăbiciune. Chef-ul recunoaște că are un ingredient căruia nu îi poate rezista sub nicio formă, indiferent de momentul zilei. 

Florin Dumitrescu este unul dintre cei cunoscuți și apreciați chefi de la noi din țară. Alături de colegii lui, Bontea și Scărlătescu, acesta a făcut ani al rând senzație în farfurie. Prin mâinile lui au trecut zeci, sute de ingrediente pe care le-a mixat perfect pentru a obține preparatul irezistibil. Deși declară că nu este deloc un gurmand, ca orice om, are slăbiciunile sale.

Una dintre cele mai mari slăbiciuni căreia Florin Dumitrescu nu îi poate rezista este un ingredient. Nu este nici scump, nici ieftin și acolo unde îl pune, face minuni. Poate fi folosit atât la deserturi, cât și la feluri principale. Ba chiar poate fi mâncat și dimineața, la micul dejun. Dacă nu v-ați dat seama despre ce este vorba, ei bine, vă spunem noi.

Care este cea mai mare slăbiciune a lui Florin Dumitrescu. Nu, nu este vorba despre familia lui!
social media

Florin Dumitrescu are mereu un as în mânecă

Plăcerea nevinovată a lui Florin Dumitrescu este untul. Chef-ul ar găti cu unt orice preparat și suține că mulți nici nu au habar de proprietățile lui. Tocmai de aceea nu se ferește să spună că untul este slăbiciunea, dar și puterea lui. De-a lungul celor 10 sezoane de „Chefi la cuțite”, Dumitrescu s-a folosit de multe ori de unt, uneori, fără ca adversarii lui să își dea seama că este arma lui secretă.

Filmările de la „Chefi la cuțite” s-au încheiat, dar castingul pentru un nou sezon este deschis de ceva vreme. Din păcate, Dumitrescu și Scărlătescu nu au câștigat nici acest sezon. De data asta, cel care a mai trecut o victorie în palmares a fost nimeni altul decât Sorin Bontea.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.