Selly a aflat pe propria piele că tot ceea ce spune, poate și va fi folosit împotriva lui.

Selly este unul dintre veteranii Youtube-ului. Vloggerul este prezent pe paltformă încă de pe vremea când era un puști. Și cum copiii sunt cei mai sinceri, se pare că și Selly a spus adevărul în vlogurile lui filmate cu ani în urmă.

O vorbă din bătrâni spune că „de ce ți-e frică, de aia nu scapi”. Pare că regula nescrisă se aplică și în cazul lui Selly. Vloggerul se filmează de când era mic, iar unele videoclipuri îl „urmăresc” și acum. Unele replici îl lasă mască și în prezent, mai ales că ceea ce spunea pe vreamea aceea nu mai are deloc aplicabilitate în prezent.

În trecut, se pare că Selly era cu mult mai asumat decât acum. În prezent, vloggerul a adoptat o atitudine mult mai diplomată. Când era mic, lui Andrei Șelaru nu îi era frică să spună lucrurilor pe nume. De dragul vremurilor demult apuse, iubitul Smarandei a acceptat să revadă acele filmări.

Care este cea mai mare fobie a lui Selly. „Devii ceea ce urăști”
Instagram

Selly avea „cocalaro-fobie”

Concluzia la care a ajuns Selly este una destul de simplă. Se pare că vloggerul a ajuns fix în punctul de care s-a ferit mai demult. Mai în glumă, mai în serios, aceasta a recunoscut că s-a transformat în marea lui fobie: cocalarii.

Selly are multe proiecte pe lista de așteptare, care sunt la un pas distanță de a se concretiza. După ce a cochetat cu online-ul, dar și cu televiziunea, craioveanul are de gând să pună pe picioare propria afacere. Aceasta a închiriat deja un spațiu pentru noul lui birou în una dintre cele mai bune zone din Capitală.

În paralel, acesta va continua și cu pasiunea lui pentru Youtube. În prezent, Selly a renunțat la vlogurile anoste și a început să realizeze formate de tipul celor de la TV. Se pare că fanii rezonează foarte bine cu inițiativa lui și l-au copleșit cu felicitări în secțiunea de comentarii.

@edybarbatu Selly avea cocalarofobie #selly #sellyshow #selly_story #edybarbatu #viral #fypシ #4you #foryouromania ♬ sunet original – Edy

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.