„Bag un story, easy money”, la asta se rezumă viața lui Selly. Cum arată, de fapt, conturile vloggerului?

De-a lungul timpului, s-a speculat foarte mult pe seama averii pe care o are Selly în conturi. Vloggerul nu a oferit niciodată cifre exacte, ci a preferat să vorbească la modul general. Cum de ce ți-e frică, de aia nu scapi, Andrei Șelaru primește mereu această întrebare. Tocmai de aceea, a ales să nu mai evite răspunsul.

Selly a trecut demult de borna de 3 milioane de abonați pe Youtube. În timp ce unii s-au grăbit să-l critice, au existat și voci care s-au bucurat de reușita lui. Poate nu multă lume știe, însă vloggerul are în spate ani buni de experiență pe Youtube. Craioveanul a început să posteze videoclipuri încă de pe vremea în care Youtube nu era atât de cunoscut.

Atunci, videoclipurile lui nu erau atât de calitative, dar nu a renunțat. Selly s-a ținut de treabă, iar azi, culege roadele muncii sale. Ambițios din fire, aceasta nu s-a rezumat doar la vlogging, ci a jonglat și cu alte domenii. Ani la rând, acesta a urcat pe scenă alături de colegii lui din 5GANG și a detronat artiști cu ștate vechi.

Câți bani face Selly din Youtube. Alți vloggeri doar visează la sumele astea
Instagram

Selly și-a cumpărat deja biroul pentru noua afacere

La un moment dat, acesta s-a văzut nevoit să pună punct proiectului muzical. În timp ce colegii lui de trupă au rămas în zona de Youtube,Selly a mers mai departe. A încercat să îmbine online-ul cu televiziunea și a aflat pe propria piele că cele două nu prea fac echipă bună împreună. Acum, Selly se axează mai mult pe Youtube și tot ce acolo îi vin și sumele cele mai mari.

Vloggerul a fost invitat la diferite podcasturi și peste tot i s-a ridicat la fileu la aceeași întrebare. Curiozitatea tuturor este legată de banii pe care acesta îi face din online. Deși s-a spus de multe ori că a ajuns la un milion de euro, Selly nu a comentat niciodată zvonul, ci doar a oferit cifre generale.

@jimmy.pov♬ sunet original – Jimmy

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.