Andreea Antonescu a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Andreea Bălan, fosta ei colegă de trupă. Bruneta a cunoscut succesul alături de Andreea Bălan, în trupa Andre. Trupa s-a înfiinţat în 1999. Atunci au lansat primul single „Liberă la mare” şi, odată cu el, au creat o explozie în muzică. 

Bineînțeles, tensiunile nu au încetat să apară, iar relația lor s-a mai stricat de-a lungul perioadei în care cântau amândouă pe aceeași scenă. Au fost perioade în care cele două nu și-au vorbit deloc. Cu toate acestea, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au lăsat deoparte neînțelegerile și au reușit să ajungă la un numitor comun.

Care este adevărata relație dintre Andreea Antonescu și Andreea Bălan

Invitată la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghiță, Andreea Antonescu a povestit cum se înțelegea cu Andreea Bălan pe vremea când făceau parte din trupa Andre.

“Noi am fost prietene la început, dar eram prea orgolioase să recunoaștem, mai ales după trecerea timpului. Eu și Andreea stăteam și ne sfătuiam. Cred că oboseala a fost de fapt cea care ne-a periclitat relația și astfel au început egourile noastre puternice. 

Ne-am spus cuvinte grele de multe ori, aveam momente în care săptămâni întregi, dacă nu luni de zile în care nu comunicam una cu cealaltă deloc. Ne întâlneam la concerte și nici măcar nu ne salutam, iar aici interveneau părinții care ne spuneau că nu este în normală atitudinea noastră, că nu ar trebui să ne purtăm așa. Noi eram prea orgolioase pentru a comunica una cu alta”, a spus Andreea Antonescu.

foto: arhivă

De asemenea, Andreea Antonescu a comentat și despre zvonurile conform cărora ea și Andreea Bălan ar fi ajuns la bătaie, la un moment dat. În prezent, cele două au o relație bună.

“O bătaie propriu-zisă între noi nu a existat, acum zâmbesc, dar pe vremea aia era o tragedie. Chestia asta cu bătaia, oarecum, s-a întâmplat, în sensul că, depinde care era mai supărată pe cealaltă și se așeza startegic pe scenă, în sincron și ne foloseam de sincron și de microfon totodată și ne loveam una pe cealaltă. Dacă eu eram supărată pe ea, mă puneam în partea ei stângă sau dreaptă și luam microfonul și îi dădeam. Și ea la fel, bineînțeles. Acum stăm și râdem amândouă”, a mai adăugat artista.