Rare sunt momentele în care Andreea Antonescu vorbește despre viața sa privată. Nu de puține ori fanii au întrebat-o cum o mai duce cu dragostea. Ea a promis, la un moment dat, că vor primi răspuns pentru toate nelămuririle lor. Ei bine, ziua cea mare a venit. Frumoasa artistă a decis să le povestească acestora cum stă la acest capitol, dar și despre multe alte lucruri care au stat sub semnul întrebării.

Andreea Antonescu, momentul adevărului

Având în vedere că despre ea, s-a crezut că nu este într-o relație, oamenii au început să intre la bănuieli. Unii au crezut că se întâmplă acest lucru, pentru că este o fire posesivă, alături de care partenerul ei de viață nu s-ar simți vreodată în largul lui. Ei bine, se pare că nu este chiar așa.

Pentru a lămuri întreaga situație, Andreea Antonescu a acordat un interviu în care a discutat despre acest subiect sensibil. Din declarațiile sale, se pare că nu ar fi simțit niciodată nevoia de a-l controla pe cel de lângă el. Singurul moment în care i-a verificat telefonul iubitului ei a fost atunci când avea vârsta de 19 ani. Nu s-a mai întâmplat de atunci.

Vedeta este de părere că o relație se poate baza numai pe comunicare și pe prietenie. Din moment ce acestea nu există, nu poate fi vorba despre ceva de durată. Ea a mai mărturisit că nici ei nu i-ar plăcea să fie controlată, așa că nici ea nu apelează la asta.

Andreea Antonescu, detalii neștiute din viața personală: “Nici mie nu mi-ar plăcea să fiu controlată”

 

„Nu am simțit vreodată nevoia de a-mi controla partenerul. Îmi amintesc că eram tânără, undeva pe la nouăsprezece ani, și i-am verificat telefonul iubitului meu prima și singura dată. A fost pe principiul caută și vei găsi, dar m-a făcut să înțeleg că doar cine își dorește să fie lângă mine va reuși să facă asta (…). Nici mie nu mi-ar plăcea să fiu controlată: într-o relație este vorba despre comunicare. prietenie…”, a povestit ea.