Cara Delevingne s-a autodeclarat panasexuală. Dezvăluirea a fost făcută în timpul unui interviu acordat revistei Variety.

Reclamă

Cara Delevingne spune că este pansexuală

Modelul Cara Delevingne spune că acum se identifică ca o persoană pansexuală. În 2015, Delevingne a dezvăluit că este bisexuală, dar trei ani mai târziu ea revenit cu o nouă dezvăluire.

Reclamă

Într-un interviu pentru Variety, actrița în vârstă de 27 de ani a spus că este atrasă de toate genurile.

„Lucrul acesta  este cu mine, mă schimb mult. Mă simt diferit tot timpul. În unele zile, mă simt mai feminină. În unele zile, mă simt mai mult ca un bărbat, ” a mărturisit modelul.

Prin definiție, pansexualitatea înseamnă că cineva este atras de  persoane de toate felurile, indiferent de gen, rasă, naționalitate, condiție socială sau religie.

„Voi rămâne întotdeauna pansexuală. Mă îndrăgostesc de o persoană și asta e. Sunt atrasă de persoană”, a spus modelul.

Recent Cara a fost într-o relație cu Ashley Benson, vedeta Pretty Little Liars. Cele două s-au despărțit după aproape doi ani de relație.

,,Întotdeauna m-am simțit rău pentru oricine am fost vreodată într-o relație. Este foarte greu să păstrezi normalitatea. Cred că acesta este motivul pentru care am tendința de a-mi păstra viața privată mult mai privat acum, deoarece acel lucru public poate de fapt să strice o mulțime de lucruri ”, a adăugat Delevingne.

Ea mărturisit că este mândră de sexualitatea ei

Actrița a spus însă că este mândră de faptul că este deschisă în ceea ce privește sexualitatea ei în aceste zile. Cara a povestit că mândria nu a făcut niciodată parte din copilăria ei. Ea a adăugat că nu a simțit niciodată că face parte dintr-o familie. Că s-a simțit întotdeauna pierdută. Însă odată ce a putut vorbi despre sexualitatea ei în mod liber și nu a mai trebuit să se ascundă s-a simțit mândră.

În cadrul aceluiași interviu pentru Variety, modelul a povestit că era gata să devină o victimă a lui Harvey Weinstein. El a fost închis pentru viol. Potrivit celor spuse de actriță, producătorul de film chiar a chemat-o în camera lui de hotel și chiar a încercat să o sărute.