Inna a postat recent o serie de fotografii care au strâns un număr impresionat de aprecieri. Pozele postate de artistă, au fost pe placul urmăritorilor săi.

Noile fotografii postate de Inna strâng un număr impresionant de like-uri

Inna se numără printre cele mai cunoscute vedete atât în țară, cât și afară. Ea a reușit să adune fani peste tot în lume. Pe lângă numărul uriaș de vizualizări pe care le-a strâns de-a lungul timpului la videoclipuri sale, ea a reușit a reușit să strângă un număr impresionat de urmăritorilor pe Instagram. Ea are 2.8 milioane de urmăritori pe platformă.

Recent artista le-a făcut o surpriză acestora și a postat o serie de fotografii care au reușit să strângă aproximativ 70.000 de aprecieri. În noul set de poze, vedeta apare sub apă, în timp ce corpul ei este acoperită de o pânză albă, transparentă. Detaliul care le-a atras atenția utilizatorilor, a fost faptul că Inna nu poartă lenjerie  sub acea pânză.

View this post on Instagram

???

A post shared by INNA (@inna) on

Acesta nu este prima dată când Inna postează o poză de genul. În urmă cu aproximativ două luni ea a postat o poză nud. La poza în cauză a strâns peste 110.000 de aprecieri.

De curând Inna a fost văzută la o cafenea împreună cu alți doi prieteni, imediat după relaxarea măsurilor. Paparazzi au surprins-o pe artistă savurând o brioșă și bând bere alături de amicii ei. Lucruri normale. Însă chiar și așa, au existat și critici. Gurile rele afirmând că artista o ia pe urmele altei vedete de la noi.

Chiar dacă evenimentele au fost anulate din cauza virusului, Inna a fost destul de ocupată. Artista a lansat la începutul lunii  melodia Not my baby, la care a reușit să strângă aproape 9.5 milioane de vizualizări.  Iar în urmă cu două săptămâni melodia Sober (Home Edition).

Cele două melodii au fost lansate la fix, pentru că odată cu relaxarea măsurilor Inna va cânta la ,,The Concert drive-in” pe  19 iunie.