„Clanul” a pregătit multe surprize pentru fani.

Nu mai este niciun secret faptul că cei de la PRO TV au dat lovitura cu serialul „Clanul”. Produs și regizat de către Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose, serialul s-a bucurat de un succes ireal. Tocmai de aceea, echipa de producție a decis să aducă în fața telespectatorilor și sezonul doi.

„Clanul” este una dintre cele mai bune producții românești din ultimii ani. Nu o spunem noi, ci vorbesc de la sine chiar cifrele pe care le-a bifat. În fiecare seară în care era difuzat, serialul de la PRO TV era lider de audiență. Cu o asemenea priză la public, era și păcat că actorii să nu revină pe platourile de filmare și pentru un al doilea sezon.

Anghel Damian a vorbit mereu cu entuziasm despre „Clanul”, mai ales că este unul dintre proiectele lui de suflet. Fără să-i mai țină pe cei de acasă în suspans, aceasta a dat demult vestea că au filmat, deja, sezonul doi. Munca din spate este una titanică, însă, judecând după reacțiile fanilor, se merită din plin orice sacrificiu.

Când se lansează noul sezon din „Clanul”. Actorii au emoții mari
social media

Acțiunea din „Clanul” se complică mai mult ca niciodată

Sezonul al doilea din „Clanul” va avea marea premieră pe 19 februarie. De data asta, lupta pentru audiențe va fi mai strânsă ca niciodată, iar asta pentru că, pe Antena 1 este difuzată „America Express”. Anghel Damian și echipa sa nu își fac probleme. Știu că publicul lor le este fidel, iar asta s-a văzut încă din primele episoade de anul trecut.

„Clanul” nu este o producție originală românească, ci are la bază un serial turcesc de mare succes. Proiectul lui Anghel Damian este o adaptare după „Içerde” (Intrusul). Serialul inițial a fost difuzat și la noi, în urmă cu ceva timă pe Happy Channel. Cei care l-au văzut și pe acela au putut face o comparație și au avut numai cuvinte de laudă pentru „Clanul”.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.