Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară.

Aceasta se bucură de un succes remarcabil, nu doar datorită vocii, dar și a talentului ei de actriță. când nimeni nu se aștepta, ea a trecut castingul pentru rolul Verei din serialul „Clanul.”

Theo Rose a cucerit publicul cu rolul pe care l-a interpretat în serialul „Clanul.” Artista a reușit să intre cu brio in personajul Verei și totul a mers ca pe roate.

După ce filmările pentru sezonul întâi s-au încheiat, actorii s-au bucurat de o vacanță meritată. Se pare că toți s-au întors acum la treabă. Sezonul al doilea își va începe filmările, iar Vera are parte de lucruri noi. Theo Rose este foarte încântată de tot ceea ce se întâmplă în viața sa.

„Începe sezonul doi. Gata. A fost vacanță până acum. Haine noi, mașină nou, am Jeep acum. Nu eu, Vera are. Altă viață.”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Social media

Theo Rose se bucură de rolul ei

Deși este o cântăreață de excepție, Theo Rose a debutat și în industria cinematografiei. Rolul Verei îi place foarte mult și reușește să țină pasul cu ceilalți colegi. De-a lungul primul sezon a învățat foarte multe lucruri și abia așteaptă și filmările.

„Am fost surprinsă să văd că rețin foarte ușor textul. Învăț zici că fotografiez foile. Am o memorie vizuală foarte bună. Cumva, ei mi-au explicat… Eu am venit nesigură nefiind conștientă cât de bine știu să facă niște chestii.

Talentul mă face să reacționez cum trebuie. Fac și eu ceva bine, bine pe aici. Vin cu textul învățat întotdeauna. Domnul George Mihăiță e tatăl meu în serial. Nu pot să mă fac de rușine când vin actorii cu textul învățat. N-am cum”, a spus Theo Rose pentru Fanatik.ro.