Ca în fiecare an, Apple pregătește un mare eveniment în această toamnă.

Noul model de iPhone este așteptat cu sufletul la gură de utilizatorii din întreaga lume. Vestea bună de abia de acum urmează. Lansarea va avea loc mai mult mai devreme decât se așteptau fanii.

Apple se pregătește să dea lovitura anul acesta. După ce au scăzut vânzările în ultimul trimestru, gigantul este pregătit să ia ochii utilizatorilor cu un nou device. Noul iPhone 15 este așteptat cu sufletul la gură, mai ales că se vorbește că vine la pachet cu modificări substanțiale.

Apple mizează foarte mult pe noul iPhone și garantează că va revoluționa piața deja existentă. Utilizatorii Apple știu foarte bine că, în fiecare an, noile modele se lansează toamna. Și la fel se va păstra tradiția și anul acesta. Mai exact, cei de la Apple vor să introducă noul model pe 22 septembrie.

Când se lansează noul iPhone 15. Primele probleme întâmpinate de cei de la Apple
arhivă presă

Apple scrie un nou capitol cu iPhone 15

iPhone 15 va veni în patru variante. Standard, Plus, Pro și Ultra. Momentan, producția de Pro și Ultra este pusă în standby, iar asta pentru că cei de la LG au întâmpinat unele dificultăți în producerea ecranelor. Apple a vrut să reducă substanțial marginile ecranelor de până acum, iar acest proces durează destul de mult.

Prețurile de pornire sunt la fel de piperate cum ne-a obișnuit, deja, Apple. 799$ va costa iPhone 15 Standard, iar varianta Ultra va ajunge la 1299$. În primă fază, cantitatea va fi una limitată. Pe parcurs, numărul de producție va crește, în funcție de precomenzi.

Dar, iPhone 15 nu este singura surpriză a celor de la Apple. În primăvara anului viitor, gigantul va lansa Apple Vision Pro, căștile de realitate mixtă. Modelul este unul revoluționar, iar prețul este și el, unul pe măsură. 3.500 de euro vor trebui să scoată din buzunar cei care își doresc să testeze noile device-uri revoluționare.