Fiica Elenei Gheorghe a început grădinița mai târziu din cauza unei răceli.

Elena Gheorghe și-a dus fiica mai târziu la grădiniță decât ceilalți părinți, dar a avut un motiv foarte bun. Amelie a avut câteva probleme și nu a putut fi alături de colegii ei în primele săptămâni. 

Elena Gheorghe este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară. Pe lângă dedicarea avută în cariera sa muzicală, se implică și în creșterea copiilor săi. Nicholas Răzvan are 11 ani, iar mezina familiei, Amelie a împlinit anul acesta cinci ani.

În timp ce băiețelul a început școala, Amelie a mai rămas puțin în vacanță din cauza unor probleme. Elena Gheorghe a vorbit pe rețelele de socializare că fiica sa a fost răcită, iar părinții au ținut-o acasă. Acum, ca entuziasmul să fie și mai mare, cele două s-au îmbrăcat la fel și au pornit spre grădiniță.

CITEȘTE ȘI: Elena Gheorghe nu uită de plăcerile sale. Ce îi place vedetei să facă săptămânal

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ELENA (@elenagheorgheofficial)

„Pentru Amelie grădinița a început în adevăratul sens astăzi căci a fost răcită, așa că ne-am îmbrăcat asemănător ca să fie treaba bună și entuziasmul mai mare:)
Ca orice copil e foarte activa așa că preferă să se încalțe in ceva lejer, comod… deci adidași:)”, a scris Elena Gheorghe.

Ce spune Mărioara Man Gheorghe despre fiica sa

Elena Gheorghe a demonstrat încă din copilărie că este atrasă către partea artistică. Mama sa a explicat în nenumărate rânduri că aceasta cântă de când s-a născut. De la vârsta de 3-4 ani a început să cânte cu mama sa, dar și munca depusă a fost uriașă. Fiind perfecționistă, a considerat că mereu se poate mai bine.

„Elena cânta de când s-a născut. Am descoperit-o la niciun an, la cum bătea ritmul. Am știut sigur că va fi artistă. Ea parcă s-a născut așa, și-a dorit asta. Recunosc că a fost și dorința mea, am văzut că are și voce. Și Ani a făcut muzică, dar Elena fiind cea cerută pe scenă, ea a zis mereu că nu vrea să fie sora Elenei doar. Mi-aș fi dorit să fie și ea, și ea are voce, dar nu a vrut.

Am luat-o la TVR de la 3-4 ani. Elena a cântat cu mine. Era după mine peste tot, cânta. Tot ce face trăiește, e ceva din interior. E perfecționistă. Era mică și venea lume multă la noi, iar ea cânta foarte mult din Monica Anghel, îi plăcea mult de ea, de ce voce și timbru are, era încântată, îi știa piesele.

Mereu a vrut mai mult, și acum la fel. Muncește mult la orice cântec, la orice ieșire. Nu-și pierde timpul, lucrează, studiază. La ea repetiția e mama succesului.”, a povestit mama Elenei Gheorghe în trecut.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.