Elena Gheorghe iubește să meargă la masaj și să se răsfețe.

Elena Gheorghe nu uită niciodată de plăcerile sale. Indiferent ce face, are grijă de ea și alege să se relaxeze în cele mai frumoase moduri. Sezonul estival este plin de evenimente, iar artista trebuie să le facă față, indiferent de nivelul de oboseală. După o perioadă mai încărcată, aceasta se relaxează. 

Elena Gheorghe este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară. La 36 de ani este frumoasă, activă și mereu cu zâmbetul pe buze. Concertele ei sunt pline de culoare și mereu face spectacol când își face apariția. Pentru a=și încărca bateriile după o astfel de perioadă, ea merge la masaj. Artista a mers la un centru spa din Capitală.

Artista a povestit pe Instagram ultima sa experiență de la masaj și spune că se merită cu adevărat. După un masaj balinez, relaxarea a fost maximă și parcă a uitat de nopțile nedormite. Elena Gheorghe s-a simțit cu adevărat răsfățată și se bucură mereu de un astfel de moment doar al său. Lasă grijile ei deoparte și trăiește momentul masajului.

Social media

„După masajul balinez parcă mi-a dat cineva câteva nopți nedormite înapoi. O să dorm ca un bebeluș.”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram.

Cum se menține Elena Gheorghe la greutatea ideală

Elena Gheorghe are multă grijă de ea, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Cântăreața este atentă la alimentația pe care o are, mai ales că are un stil de viață activ. Încă de dimineață ea consumă un pahar de apă cu lămâie, apoi consumă suc de țelină și un smoothie. Mâncarea de peste zi este simplă și constă în multe legume. Seara alege supele cremă sau pește.

„Imediat după ce mă trezesc, beau un pahar de apă cu jumătate de lămâie stoarsă, care ajută la eliminarea toxinelor din corp, apoi, după 20-30 de minute, beau un pahar mare de suc de țelină apio, care ajută incredibil de mult tot organismul, hidratează celula, după alte 20 de minute beau un smoothie, care ajută la eliminarea metalelor grele. 

Din păcate, metalele grele sunt aproape în tot ce ne înconjoară și e musai să avem grijă, căci de aici provin majoritatea problemelor de sănătate. La prânz, consum salate de tot felul, în general hrană vie, iar seara, supe-creme, mâncare gătită la abur sau la cuptor, pește, sunt o mulțime de variante.

Între mese, am gustare: un fruct la alegere, de obicei papaya sau măr; acum, vara, mănânc pepene roșu. Din când în când, paste integrale cu fructe de mare, un desert bun făcut în casă și înghețată neapărat. Rar, brânză, asta pentru că nu mă pot lăsa de tot de ea, sunt machedoancă, și la noi ea e baza. Îmi fac poftele, dar cu măsură.”, a spus Elena Gheorghe pentru VIVA!

Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.