Luptătorul mixt de arte marțiale, Conor McGregor și-a anunțat, duminica, retragerea din sport pe social media.

Conor McGregor, fostul campion mondial din UFC, a declarat că lupta a luat sfârșit într-o declarație postată pe Twitter.

„Hei băieți am decis să mă retrag din lupte”, a spus tweet-ul. „Mulțumesc tuturor pentru amintirile uimitoare! Ce călătorie a fost! Iată o imagine cu mine și mama mea din Las Vegas de la unul dintre titlurile mele mondiale! Alege casa viselor tale Mags I love you! Orice vrei tu e a ta”

Nu este prima dată când vedeta mixtă de arte marțiale și-a anunțat retragerea pe rețelele de socializare.
Controversatul luptător irlandez, al cărei poreclă este „The Notorious”, și-a anunțat retragerea din sport în martie 2019, dar s-a întors în ring la începutul acestui an pentru a lupta cu luptătorul american Donald „Cowboy” Cerrone din Las Vegas, Nevada.

El a continuat să-l învingă pe Cowboy cu un knockout tehnic după 15 luni de pensionare.

Și în 2016, el a tweetat: „Am decis să mă retrag de tânăr. Mulțumesc pentru brânză. Prindeți-vă mai târziu.”

Conar este unul dintre cei mai buni lucrători

Luptătorul, fost instalator stagiar, este considerat unul dintre cei mai buni din UFC. S-a mutat chiar și din octogonul de arte marțiale mixte în ring pentru a lupta cu legenda boxului Floyd Mayweather Jr.

McGregor a fost bătut în runda a 10-a de campion, mergând mai departe decât au crezut mulți. Lupta l-a costat centurile și și a pus capăt drepturilor de a se lăuda ca este singurul luptător care deține simultan două titluri UFC.

,,Este în sângele meu să mă lupt – și asta este. Este ceea ce au făcut strămoșii mei cu mult înaintea mea „, a spus McGregor pentru CNN.

În 2019, spiritul de luptător al lui McGregor l-a condus într-o mare luptă, împotriva luptătorului rus Khabib Nurmagomedov. Ambii luptători au primit interdicții, iar McGregor a primit o suspendare de șase luni și o amendă de 50.000 de dolari.
Adversarul său a primit o amendă de 500.000 de dolari și o suspendare de 9 luni.

Share.