„Îmi cer scuze, sunt un simplu om, unul îndrăgostit. Atât s-a putut.”

Astăzi, Cabral își aniversează ziua de naștere. Acesta împlinește 45 de ani, însă nu s-a bucurat pe deplin de ziua specială. Vedeta Pro Tv se află în Republica Dominicană, pentru filmările show-ului „Sunt celebru, socate-mă de aici”, așa că și-a petrecut ziua departe de familie. Evident că gândul acestuia a zburat acasă, la familie și la soția lui.

De ziua sa de naștere, Cabral s-a simțit incomplet. Departe de familie și prieteni, acesta a sărbătorit doar cu echipa din Dominicană. Însă, nu s-a putut abține să nu se gândească la copii și mai ales la soția sa. Așa că nu a mai stat mult pe gânduri și i-a făcut o declarație impresionantă de dragoste Andreei Ibacka. Cabra a mărturisit că îi este extrem de dor de partenera sa și abia așteaptă să ajungă acasă.

„Sunt în mașină cu Cătălin Neamțu. Și-i spun că mi-e dor de nevastă-mea. Zice că știe cum e. Mi-e dor de soția mea. Sigur, nu cadrează cu imaginea de mascul feroc care-i populară pe rețelele vieții de azi. Dar mie mi-e dor de „otră” a mea. De zâmbetul ăla. De vocea ei. De ironiile ei. De sânii ăia plini. De gustul ei, de buzele ei, de mirosul ei. Îmi cer scuze, sunt un simplu om, unul îndrăgostit. Atât s-a putut.”, a spus Cabral în mediul online.

(CITEȘTE ȘI: Panică la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”! Uraganul Fiona a lovit puternic Republica Dominicană)

Cabral, declarație impresionantă de dragoste pentru Andreea Ibacka! Ce i-a transmis din Republica Dominicană
Social media

Cabral, singur în Dominicană

De ceva timp, Cabral se află în Dominicană, însă până de curând și familia acestuia a fost cu el. Însă, Andreea Ibacka și cei doi micuți s-au întors acasă. După plecare lor, Cabral se simte tot mai trist și spune că nu poate sta prea mult departe de ei. Acesta a încercat să își înece amarul în câteva pahar de gin și le-a povestit și internauților sentimentele ce îl încearcă.

„Mi-a plecat familia spre casă. Și sunt singur aici și mi se pare că-mi strânge naibii ceva inima. Stau ditamai animalul cu moacă de milog privind în gol. Sunt singur cuc și am o sticlă întreagă de gin. Și trei sticle de tonic.

O să mă apuce jelania, probabil, de pe la al patrulea pahar. Așa că dacă nu adorm repede… Stați departe de pagina asta a mea, că se dă cu muci și vălelei. Și dacă am greșeli în text… sunt deja la al doilea pahar, așa să știți voi.”, a spus Cabral.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.