„Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă. Curent electric nu mai e de vreo șase ore.”

Uraganul Fiona face ravagii, iar după ce a provocat pagube considerabile în Puerto Rico și Marea Caraibilor a ajuns și în Republica Dominicană, acolo unde se află întreaga echipă a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Adela Popescu și Cabral au prezentat ravagiile pe care uraganul le-a făcut și au vorbit despre experiența îngrozitoare prin care au trecut.

Uraganul Fiona a lovit cu forță Republica Dominicană, iar Adela Popescu și Cabral au trecut prin clipe de spaimă, să nu mai vorbim de concurenți. Cabral le-a povestit internauților că experiența uraganului nu a fost una prea plăcută. Acoperișul casei în care locuiește a fost spulberat, camerele inundate de apă, iar curentul electric a fost oprit ore întregi.

„Hai că s-a înmuiat Fiona, cred că ce a fost mai rău a trecut. Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă. Curent electric nu mai e de vreo șase ore. A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere. Am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate. Apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă. Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi… a fost la 18km distanță.”, a spus Cabral.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cabral Ibacka (@cabralibacka)

„Trebuie să mai stăm închiși în casă”

Cabral a mai mărturisit că pericolul încă nu a trecut și toată lumea mai rămâne încă în case. Deși experiența a fost una inedită, Cabral a mărturisit că ar fi vrut să poată spune pas. Din fericirea, toată lumea este bine, iar victime nu au fost înregistrate. Uraganul Fiona a făcut doar pagube materiale.

„Experiență intensă. Da’ ne-am fi lipsit de dânsa cu mare drag. Acum trebuie să mai stăm închiși în casă niște ore, că nu s-a potolit de tot, apoi… s-a săvârșit. Toată lumea safe, Radu+Adela+TrioBombă sunt bine și ei. În imagine curtea din spate, cu masa spartă și găurită de țiglele de pe casă.”, a mai spus Cabral.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.