Miley Cyrus trece prin momente foarte dificile. Aceasta a făcut weekendul acesta tristul anunț că bunica sa nu mai este printre noi. Cele două aveau o relație foarte apropiată, așadar cântăreața este foarte afectată de acest eveniment.

Loretta Finley i-a fost una dintre cele mai apropiate persoane lui Miley. Cele două au avut mereu o relație specială, fapt cu care artista s-a mândrit cu orice ocazie.

„Chiar dacă te-ai dus…. NIMIC nu s-a schimbat și nu o să se schimbe. O să fii pentru TOTDEAUNA inspirația mea și fashion iconul meu . […] Ești raza mea de soare. În fiecare zi mă trezesc și văd acea minge înflăcărată pe cer și îți văd chipul. Spun apoi o rugăciune mulțumindu-i cerului pentru că mi-a dat cea mai bună bunică pe care o fată ar fi putut să o aibă.”, a scris Miley pe contul său de Instagram.

În mesajul emoționant pe care l-a postat, Miley Cyrus i-a promis bunicii sale că nu o va uita niciodată. Mai mult, va încerca mereu să îi păstreze amintirea vie făcând fapte bune oamenilor din jurul său. Din câte se pare, Loretta Finley a fost o femeie foarte generoasă și sufletistă.

 Bunica lui Miley Cyrus a murit la vârsta de 85 de ani. Era inspirația cântăreței

Miley a încercat mereu să arate lumii cât de apropiată este de bunica ei. În anul 2013 chiar și-a tatuat un portret al acesteia pe antebraț. S-a lăudat imediat fanilor săi de pe Twitter, scriindu-le:

“Pentru eu sunt favorita ei&iar ea este a mea”

Cântăreața își alinta bunica “Mammie”, care era fanul ei numărul 1. Finley era cea care se ocupa de fanclubul nepoatei sale. La cei 85 de ani ai săi, i-a ofetrit toată iubirea și susținerea de care a fost capabilă nepoatei sale.

Aceste vești triste vin la doar o săptămână după ce Miley a anunțat că este din nou singură. Cântăreața s-a despărțit de iubitul său, Cody Simpson, la nici un an de când și-au anunțat relația