Bunica lui Miley Cyrus a murit la vârsta de 85 de ani. Era inspirația cântăreței

Bunica lui Miley Cyrus a murit la vârsta de 85 de ani. Era inspirația cântăreței

Miley Cyrus trece prin momente foarte dificile. Aceasta a făcut weekendul acesta tristul anunț că bunica sa nu mai este printre noi. Cele două aveau o relație foarte apropiată, așadar cântăreața este foarte afectată de acest eveniment.

Loretta Finley i-a fost una dintre cele mai apropiate persoane lui Miley. Cele două au avut mereu o relație specială, fapt cu care artista s-a mândrit cu orice ocazie.

„Chiar dacă te-ai dus…. NIMIC nu s-a schimbat și nu o să se schimbe. O să fii pentru TOTDEAUNA inspirația mea și fashion iconul meu . […] Ești raza mea de soare. În fiecare zi mă trezesc și văd acea minge înflăcărată pe cer și îți văd chipul. Spun apoi o rugăciune mulțumindu-i cerului pentru că mi-a dat cea mai bună bunică pe care o fată ar fi putut să o aibă.”, a scris Miley pe contul său de Instagram.

În mesajul emoționant pe care l-a postat, Miley Cyrus i-a promis bunicii sale că nu o va uita niciodată. Mai mult, va încerca mereu să îi păstreze amintirea vie făcând fapte bune oamenilor din jurul său. Din câte se pare, Loretta Finley a fost o femeie foarte generoasă și sufletistă.

 Bunica lui Miley Cyrus a murit la vârsta de 85 de ani. Era inspirația cântăreței

Miley a încercat mereu să arate lumii cât de apropiată este de bunica ei. În anul 2013 chiar și-a tatuat un portret al acesteia pe antebraț. S-a lăudat imediat fanilor săi de pe Twitter, scriindu-le:

“Pentru eu sunt favorita ei&iar ea este a mea”

Cântăreața își alinta bunica “Mammie”, care era fanul ei numărul 1. Finley era cea care se ocupa de fanclubul nepoatei sale. La cei 85 de ani ai săi, i-a ofetrit toată iubirea și susținerea de care a fost capabilă nepoatei sale.

Aceste vești triste vin la doar o săptămână după ce Miley a anunțat că este din nou singură. Cântăreața s-a despărțit de iubitul său, Cody Simpson, la nici un an de când și-au anunțat relația

Imaturitatea este la ea acasă atunci când vorbim despre aceste zodii

Eleganța este cuvântul care le caracterizează cel mai bine pe aceste femei

Bărbatul din zodiac care poate fi cel mai bun iubit dar și cel mai bun amant