Este bucurie mare pentru toți fanii „Insula Iubirii”. Denisa, fosta iubită a lui Adrian, ambii concurenți în sezonul 5, a devenit mămică pentru prima dată.

Denisa a venit alături de Adrian în sezonul 5, la „Insula Iubirii”, pentru a-și testa amândoi iubirea și relația. Din păcate, ambii au picat în ispită: Adrian cu ispita supremă, Maria Ilioiu, iar Denisa, cu Andi.

Drumurile lor s-au separat pentru o perioadă, după care, în spațiul public, s-a zvonit că s-au împăcat și formează din nu un cuplu. Cu toate acestea, Denisa și-a refăcut viața alături de un antrenor de fitness care a cerut-o și în căsătorie. Acum, cei doi sunt cei mai fericiți, căci au și devenit părinții unui băiețel.

Denisa de la „Insula Iubirii” a devenit mămică pentru prima dată

Denisa, fosta iubită a lui Adrian de la „Insula Iubirii” a devenit mămică pentru prima dată. Fosta concurentă din Thailanda a adus pe lume un băiețel perfect sănătos și a postat prima imagine cu micuțul, pe Instagram. Urmăritorii Denisei i-au transmis numai urări de bine, fiind extrem de bucuroși pentru realizarea din viața șatenei.

Instagram

Adrian a picat în ispită cu Maria Ilioiu

Extrem de încrezător în calitățile lui de cuceritor, Adrian Boțoc, fostul iubit al Denisei, s-a „cuplat” cu ispita Maria Ilioiu pe „Insula Iubirii”. Cu toate acestea, ispita supremă nu a fost niciodată îndrăgostită de el. Mai mult, în repetate rânduri, Maria Ilioiu a declarat că nu a vrut decât să-l demaște pe Adrian și să-i arate Denisei ce fel de bărbat are lângă ea.

”Îmi pare rău de Denisa, când văd suferința ei. Noi suntem acolo, trebuie să încercăm să le arătăm. Adrian nu este genul meu de bărbat, ele știu unde au venit, ele au vrut să-și testeze bărbații.

Nu poți să te superi pe mine, eu încerc să o ajut. Bărbatul dacă așa este felul lui, o va înșela și acasă. Noi am fost trimiși, nu noi ne-am ales bărbații.

Eu m-am oprit în fiecare sezon atunci când ei au recunoscut că s-au îndrăgostit. El încerca să nu mă sărute, încerca să facă orice, dar nu să mă sărute. Dar când m-a sărutat, eu a trebuit să plec, iar el a avut un șoc”, a declarat „ispita” care l-a vrăjit pe Adrian, acum ceva timp.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.