A venit timpul ca BRomania sa își răsplătească părinții.

BRomania a avut un 2022 mai bun decât și-l imagina. Actorul a lansat „Teambuilding”, un film în care a investit mult timp, dar și bani. Însă, răsplata a fost pe măsură. Producția a devenit cel mai bun film din ultimii 30 de ani, iar încasările au fost record.

BRomania estge unul dintre veteranii online-ului. Acesta a studiat actoria în Statele Unite ale Americii, dar dorul de casă și de familie l-au adus în România. Prima dacă când s-a reîntors, Matei Dima a început să creeze conținut pentru online. Videoclipurile sale erau urcate pe Facebook, iar numărul de vizualizări au fost de ordinul milioanelor. Văzând că publicul rezonează cu materialele sale, BRomania a trecut la următorul nivel.

Matei Dima s-a impus imediat pe piața cinematografică din România. Producțiile sale s-au bucurat de real succes, iar asta s-a tradus și prin mulți bani intrați în conturi. Și, pentru că nu a uitat niciodată de unde a plecat, vedeta a simțit nevoia să le răsplătească pe cele mai importante persoane din viața lui.

BRomania și-a surprins tatăl cu un cadou impresionant. S-a lăsat cu multe lacrimi
social media

BRomania a plănuit surpriza până în cel mai mic detaliu

Recent, BRomania a mers cu tatăl lui într-o reprezentanță BMW pentru a-i face marea surprinză. Acesta a cumpărat mașina pe care tatăl său și-o dorea demult, însă a făcut în așa fel încât bărbatul să nu bănuiască nimic. Ajunși acolo, BRo a dat de înțeles că este în căutarea unui automobil pentru filmările sale.

Tatăl acestuia a inspectat mașina, s-a urcat la volanul ei, iar acela a fost momentul în care a aflat că bolidul îi aparține. Atât el, cât și BRomania s-au emoționat foarte tare și au vărsat câteva lacrimi.

Acest cadou este un gest pe care Matei Dima voia să-l facă de multă vreme. BRomania este foarte recunoscător familiei pentru tot ceea ce a făcut pentru el. Ba mai mult, conștientizează că fără ajutorul lor nu ar fi ajuns atât de departe.

 

@bromaniaCEA MAI MARE BUCURIE A MEA 🥹

♬ original sound – Bromania

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.