BRomania și-a recunoscut vina, în totalitate.

În urmă cu aproape doi ani, BRomania trecea prin unele dintre cele mai dificile momente din viața lui. Regizorul a fost prins băut și drogat la volan. Atunci, acesta a negat toate acuzațiile și nu a recunoscut absolut nimic. Acum, Matei Dima și-a schimbat atitudinea și îl paște o amendă uriașă.

BRomania poate fugi, dar nu se poate ascunde de trecut. În 2021, aceasta a încălcat una dintre cele mai importante reguli de circulație. Matei Dima a fost prins de către agenții de la Poliția Rutieră care au descoperit că acesta s-a urcat băut și drogat la volan. Contravenția a reprezentat o bilă neagră în cazierul său.

Zilele trecute, BRomania a ajuns în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, acolo unde i-au fost prezentate, din nou, acuzațiile din dosar. Matei Dima nu a dorit scandal, așa că și-a recunoscut fapta și și-a asumat faptul că a fost vinovat pentru toate cele prezentate. Din fericire pentru el, aceasta a scăpat doar cu o amendă penală. Însă, asta nu înseamnă că va fi una mică.

BRomania, bun de plată. Actorul a fost amendat, după ce a recunoscut că a condus sub influența drogurilor și alcoolului
Social media

BRomania a ales calea cea mai ușoară pentru el

Mai exact, pentru contravențiile pe care le-a săvârșit în urmă cu aproape doi ani, BRomania va trebui să scoată din buzunar 10.000 de lei. Amenda va putea fi plătită eșalonat, în timp de 3 luni de la pronunțarea deciziei.

„… admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat la data de 28.11.2022 de Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești cu inculpatul DIMA MATEI, în dosarul de urmărire penală. În temeiul art. 396 alin. (2) cu aplicarea art. 480 alin. (4) C. proc. pen., condamnă pe inculpatul DIMA MATEI la pedeapsa amenzii penale de 10.000 lei (200 zile-amendă a câte 50 lei pentru fiecare zi-amendă) pentru săvârşirea infracţiunii de „Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, prevăzută de art. 336 alin. (2) Cod penal”, spune decizia Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești.

Pentru unii, poate fi o sumă mare, pentru regizor este o nimica toată. Anul trecut, lui Matei i-a mers foarte bine din punct de vedere profesional. Acesta a regizat și a produs unul dintre cele mai bune filme românești din ultimii 30 de ani. „Teambuilding” a înregistrat încasări record, ceea ce înseamnă că toată echipa a avut de câștigat.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.