„Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro. E normal că dacă muncești atât să-ți faci și cadouri.”

Lui Brigitte Pastramă pare că îi merge foarte bine. Iar drept dovadă stau achizițiile de sute de mii de euro pe care le-a făcut în ultimul tip. Bruneta duce o viață de lux și nu se sfiește să o arate. După muncă și răsplată, pare să fie mottoul acesteia. Suntem la capitolul răsplată, iar aceasta a fost una generoasă. Ce achiziții a făcut Birgitte Pastramă?

Asemenea altor vedete din România, Brigitte Pastramă este acum proprietara unei case în Dubai. Vedeta și-a dorit un loc al său, unde să evadeze, așa că nu a stat mult pe gânduri și a făcut o investiție serioasă. Nu este la prima încercare de acest fel, însă de data asta totul a ieșit așa cum a vrut, sau aproape. Brigitte își dorea o casă mai mare, însă s-a mulțumit și cu cea de 400.000 de euro pe care a cumpărat-o.

„Am fost în Dubai în urmă cu un an. Am urmărit să achiziționez o casă. Am vrut ceva pentru mine. Am vrut să am ceva al meu unde să pot evada. Să scap de stres, să mă pot relaxa așa cum îmi place mie. Am avut mai multe încercări, la un moment dat m-am chinuit să recuperez avansul pe care îl dădusem pentru o locuință care nu era tocmai ok. Am apelat apoi la Mircea Brânzei care m-a ajutat foarte mult și mi-a oferit o soluție bună.

Împreună cu el am găsit o casă într-o zonă foarte bună. O casă frumoasă, așa cum îmi place mie. Este o casă cu 2 dormitoare. Sinceră să fiu, am vrut cu trei, dar am băgat banii în afacerile din Romania. Casa din Dubai a costat vreo 400.000 de euro. Eu nu am optat pentru o plată în rate. Am dat 70% din suma, urmând că peste 5 luni să achit și cei 30%, când primesc cheia și e gata”, a declarat Brigitte Pastramă, potrivit click.ro.

(CITEȘTE ȘI: Brigitte Pastramă a ajuns de urgență la spital! Bruneta suferă de aceeași boală care i-a ucis tatăl și bunicul)

Brigitte Pastramă, viață de lux! Bruneta face achiziții de sute de mii de euro pe bandă rulantă
Social media

Birgitte Pastramă, bolid de lux

Pe lângă casa din Dubai, Brigitte Pastramă a mai făcut o altă achiziție de lux. Aceasta și-a cumpărat un bolid electric, pentru care a scos din buzunar 150.000 de euro. Acum vedeta are trei mașini și se gândește ca pe una dintre ele să o ducă în Dubai.

„Era o achiziție pe care mi o doream de mult și a venit acum. Am terminat un leasing și am luat un altul. Am trei mașini acum. Poate trimit una chiar un Dubai. Asta nouă e electrică, a costat 150.000 de euro. E normal că dacă muncești atât să-ți faci și cadouri.”, a mai spus Brigitte Pastramă.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.