„Așa am ajuns de urgență la spital și era să fac diabet de tip 1, pancreatită.”

Brigitte Pastramă trece printr-o perioadă destul de grea. La începutul verii a aflat că suferă de aceeași boală care i-a ucis tatăl și bunicul. Bruneta a apelat la operație pentru a scăpa de probleme, însă lucrurile nu au mers chiar așa cum trebuiau. Vedeta a călcat strâmb, a mâncat un aliment ce îi era interzis și a ajuns de urgență la spital.

În urmă cu câteva luni, după niște stări de rău și un set complet de analize, Brigitte a aflat că suferă de diabet tip 2. Vestea a venit ca un trăsnet pentru vedetă, având în vedere că tatăl și bunicul ei s-au stins din cauza acestei boli. Brigitte Pastramă a avut atunci de ales între a se opera sau a urma un tratament. Vedeta a mers pe varianta operației și a crezut că a scăpat de probleme.

„Mi s-a dereglat o glandă care e pe stomac. Am avut glicemia foarte mare, peste 300. Am avut două variante, fie să fac tratament, fie să mă operez. Se numește început de diabet tip 2. Nu am vrut să fac tratament. Bunicul meu din partea tatălui a murit de diabet. Tatăl meu a murit tot de diabet, diabet de tip 2. A murit de diabet, a făcut blocaj renal.

Doctorul mi-a spus mie că eu sunt prima pe latură genetică. A fost un moment în care nu mă simțeam bine. Nu mâncam aproape nimic, avea stări de oboseală. Mi-am făcut niște analize mai ample. Le-am dus la bun sfârșit. Am fost luată de către doctor la mai multe investigații și am decis că vreau să scap de problema asta. Tatăl meu a făcut tratament și a murit. Tratamentul poate să dureze toată viața.”, a declarat Brigitte Pastramă, potrivit spynews.ro.

(CITEȘTE ȘI: Brigitte Pastramă, lovită din nou de ghinioane! Ce țeapă de zile mari și-a luat, în Dubai)

Brigitte Pastramă a ajuns de urgență la spital! Bruneta suferă de aceeași boală care i-a ucis tatăl și bunicul
Social media

Brigitte Pastramă, pe mâinile medicilor

După operația pe care a suferit-o, Brigitte Pastramă trebuia să aibă o dietă strictă. Aceasta are interzise foarte multe alimente și poate consuma doar piureuri sau anumite vitamine. Deși a încercat să respecte regimul alimentare, vedeta a făcut o greșeală. Aceasta a mâncat salată de vinete. A crezut datorită texturii de piure că o poate mânca, însă a uitat de ingredientele pe care le conține.

Așa că, după ce și-a satisfăcut pofta culinară, vedeta a ajuns de urgență la spital. A primit îngrijirile medicale, iar acum se află în afara pericolului.

„M-am operat, mi s-a scos glanda. Acum sunt foarte bine. Una dintre efectele unei astfel de operații e faptul că o lună de zile nu poți să mănânci. Pentru că ți se scoate o bucățică din stomac și ți se captează. Poți să mănânci doar anumite vitamine și piureuri.

Eu am încercat să mănânc salată de vinete, care arăta ca un piure. Așa am ajuns de urgență la spital și era să fac diabet de tip 1, pancreatită. N-am voie vinete, ceapă, maioneză. Nici acum nu mănânc că m-am speriat foarte tare. Nu mai mănânc ardei, la ce sperietură am tras la trei săptămâni de la operație”, a mai spus Brigitte Pastramă.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.