De când a aflat că Ciprian Marica este la conducerea Fundației ‘Ilie Năstase’, care administrează Baza Voința din Capitală, Brigitte Pastramă este prezentă toată ziua la restaurantul în care a investit sume enorme pentru a-l renova. Localul se află pe baza sportivă, administrată acum de Ciprian Marica. 

1. Brigitte Pastramă se ocupă de restaurantul de pe Baza Voința

Fostul fotbalist Ciprian Marica este acuzat de finul lui, Ilie Năstase, că l-ar fi dat la o parte din cadrul Fundației ‘Ilie Năstase’. Baza Voința a fost preluată de fostul tenismen în 2012, iar în urmă cu un an, Marica a decis să investească financiar în proiectului finului său.

După ce Ilie Năstase i-a făcut plângere lui Marica, fostul fotbalist a montat o pancartă la intrare în Baza Voința, pe care sunt trecute ambele nume, al lui Ilie Năstase și al lui.

Chiar și așa, Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin, sunt în alertă maximă. Vedeta se teme că Ciprian Marica ar putea să o excludă din afacere și să-i ia restaurantul. Sala de evenimente a fost primită la divorț de la Ilie Năstase. Panicată, vedeta este toată ziua la Baza Voința.

„Muncim 12 ore pe zi, că doar trebuie să mai și dormim, nu? Am băgat aici 85.000 de euro, numai 10.000 de euro au costat animalele animatronice”, a declarat Brigitte, pentru Click!

2. Sala de evenimente a fost moștenită de la Ilie Năstase, la divorț

Brigitte Pastramă a făcut și mărturisiri despre chiria pe care o plătește pentru localul respectiv, după ce s-a zvonit că ar fi fost plătită până acum de fostul ei soț.

„Eu plătesc taxele la DITL . Sunt taxe care pleacă către stat. În momentul acesta, lui Ilie nu-i revine nimic. Din septembrie, Ilie nu mai încasează nimic. Ciprian are acolo o afacere. Este logic că plățile către o terță persoană juridică se fac în contul acelei persoane juridice! Eu nu i-am plătit niciodată nimic lui Ilie, nici lui Marica! Eu sunt asociata unei entități juridice. Societatea mea este asociată cu o altă entitate juridică care are cont”, a mai dezvăluit Brigitte Pastramă, pentru Click!

arhivă personală

3. Cum i-a luat apărarea fostului soț

În plus, vedeta a dezvăluit că și ea a investit bani mulți Baza Voința, afirmând că are un contract de asociere.

„Nu am contract de închiriere, am un contract de asociere, așa cum are de exemplu societatea pe care o administrează Ciprian Marica. Societatea noastră a construit 6 terenuri tenis, vestiare, un drum de 300 m pe 15 m, a obținut avizele de infrastructură a Academiei de Tenis, a branșat la gaz 6 hectare, adică toată Academia, a plătit către Direcția de taxe și impozite toate taxele restante, de pe vremea Voința, însumând 100.000 €, de acum 3 ani, și alte chestii de logistică.

Nu doar Ciprian a investit și societatea noastră a adus ca aport investiții în infrastructură și taxe în valoare de 3-4 milioane lei”, a mai declarat Brigitte, pentru sursa citată anterior.