Brigitte Pastramă a dat lovitura în afaceri, la începutul anului!Bruneta și soțul ei, Florin Pastramă, au început anul cu bine. Deși afacerile lor au cam avut de suferit din cauza pandemiei, se pare că Brigitte a știut cum să rezolve totul rapid și să repună pe picioare restaurantul primit cadou de la fostul soț, Ilie Năstase. 

1. Brigitte Pastramă a dat lovitura în afaceri, la începutul anului!

Brigitte Pastramă a dat lovitura în afaceri, la începutul anului! În 2021, afacerile vedetei au avut de suferit, așa că bruneta a găsit rapid o soluție pentru a face bani. Conform Click.ro, Brigitte Pastramă a investit sume frumușele pentru a ține pe linia de plutire localul primit în dar de la Ilie Năstase.

La începutul anului trecut, Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin Pastramă, au pus lacătul pe shaormeria. În vara lui 2021, mascații i-au lăsat fără afacerea cu măști contrafăcute.

După toate aceste întâmplări nefericite, soții Pastramă au decis să-și investească bănuții puși deoparte în restaurantul pe care Ilie Năstase i l-a lăsat lui Brigitte la divorț.

„Iarna trecută am fost închiși. Doar cei care aveau terasă puteau să funcționeze. Am schimbat cortul și am făcut o terasă cu structură de lemn. Am umplut grinzile cu verdeață, după care s-a schimbat legea. S-a dat legea că poți ține evenimente la interior cu cod QR. Când ne închideau, când ne deschideau!”, a declarat Brigitte, pentru Click!

foto: Facebook

2. A investit bani mulți în restaurant

Bruneta a mărturisit că a făcut noi îmbunătățiri la restaurant, deși localul a fost închis de mai multe ori în pandemie, din cauza restricțiilor impuse de autorități. Mai mult de atât, vedeta a investit o groază de bani în animale animatronice, aduse tocmai din Dubai.

„Am pus geamuri glisante, am băgat încălzire. La început însă altul era proiectul. La noi în România legile se schimbă peste noaptea și așa ne-a dat oportunitatea să putem investim un pic mai mult. Nu aduceam noi pe o terasă două animale care costă 10 000 de dolari.

Animalele astea sunt roboți, sunt animatronice și sunt foarte scumpe. A durat trei ani să vină. Sunt făcute la o fabrică afară din Europa, le-am comandat în Dubai. Sunt produse în China. Investiția am făcut-o după ce s-a schimbat legea, am investit 80-85 000 de mii.”, a mai spus Brigitte, pentru Click!

3. Brigitte și Florin Pastramă au rămas fără emisiunea de la Antena Stars

Vedeta și soțul său, Florin Pastramă, îi încântau telespectatorii cu poveștile lor din viața de zi cu zi, însă Antena a considerat că cei doi nu fac suficientă audiență. Brigitte și Florin Pastramă erau filmați non-stop şi prezentau ce activităţi aveau zilnic.

Drept urmare, emisiunea „Brigitte&Pastramă” nu va mai fi difuzată la Antena Stars, post al trustului Intact. Producţia cu soţii Pastramă a debutat în luna august 2020.

„În primul rând vreau să precizez că contractul meu se încheie la 31 decembrie 2021. Ambele părți, și eu, și șoțul meu de pe o parte, și cei din Antenă, am convenit încă din toamnă că nu vom mai continua firul reality-show-ului cu noi ce a debutat la finele lui august 2020.

Pe de altă parte, nu mă consider o vedetă de televiziune. În ciuda colaborărilor mele, nu sunt așa ceva. Și nici nu am trăit din televiziune, o colaborare începută mai mult decât întâmplător!”, spunea Brigitte Pastramă pentru Playtech.ro.