Brigitte Pastramă este înfuriată la culme! Una dintre angajatele sale a furat de la ea și a fugit, iar acum diva își caută dreptatea cu orice preț.

Pentru cei ce nu știu, Brigitte are o mică afacere de familie. Este vorba de o shaormerie pe care o deține alături de soțul său. Nu este un local mare, însă lucrurile merg bine, mai ales datorită faptului că românii sunt consumatori înrăiți de astfel de preparate. Recent, vedeta a fost pusă într-o situație neplăcută. Angajata sa a dat bir cu fugiții de la locul de muncă, luând cu ea și încasările din ziua respectivă.

Cum a rămas și fără angajată și fără bani, Brigitte vrea să i se facă dreptate. Își dorește ca femeia care i-a greșit să răspundă pentru faptele sale. Nu este clar cât de mare este prejudiciul adus, însă e clar că vedeta este foarte deranjată de situația creată.

Brigitte Pastramă este furioasă! Angajata ei a fugit cu banii

Brigitte Pastramă vrea cu orice preț să o găsească pe angajata sa

Ca o ultimă alternativă, bruneta a decis chiar să apeleze la suportul fanilor săi. Ea le-a solicitat celor care o urmăresc în mediul online să o ajute să o găsească pe cea care i-a furat banii. Orice informație ar fi utilă, în special datorită faptului că femeia este de negăsit acum.

„Dragi prieteni, va rog sa ma ajutati sa o gasesc. Aceasta fata, Tanta o cheama, a lucrat cateva zile la shaormerie, pana marti, cand a fugit cu incasarile pe o zi intreaga! Vreau ca toata lumea sa ma ajutati sa i gasesc contul de fb, nu se poate sa ramana nepedepsita! Va multumesc”, a fost mesajul lui Brigitte pentru urmăritorii săi.

Alături de acest mesaj, Brigitte a atașat și o poză cu tânăra. Din imagini se vede clar că fata nu are o vârstă prea înaintată și că provinde dintr-un mediu modest.