Brigitte Pastramă a șocat din nou! Femeia a ales să petreacă câteva zile  de vară la Paris în plină pandemie de coronavirus. Femeia nu a plecat singură în orașul iubirii. Aceasta a ales să își petreacă această mică vacanță alături de fiica ei, Sara, și de soțul său.

Așa cum ne așteptam, aceasta nu s-a limitat la un buget anume. Brigitte face în așa fel încât să își satisfacă toate poftele, oricât de costisitoare ar fi. Pozele de pe rețelele de socializare sunt dovada pură. Restaurante de fițe, haine de firmă, plimbări pe Sena, toate astea au lăsat o gaură destul de mare în buzunarul femeii.

Brigitte Pastramă a plecat în vacanță cu fiica și soțul său

La ultima poza de pe Instagram, femeia a fost întrebată dacă și-a cumpărat vreo geantă, știindu-se deja de mult de mania ei pentru genți și poșete. Fără să clipească, aceasta a răspuns comentariului respectiv cu o poză a unei genți. Aceasta se afla încă în sacoșă, nedesfăcută. Pentru deliciul fanilor, Brigitte Pastramă s-a filmat mai apoi cum desface geanta care ar părea să coste aproximativ 8.000 de euro.

Cel care nu s-a bucurat de vacanța lui Brigitte a fost chiar fiul ei. Robert Sfăt se află în prezent în plin proces cu mama sa pentru avere. Invitat la o emisiune de televiziune, băiatul a declarat următoarele:

Dacă va fi nevoie să mă judec cu ea în acest sens, o voi face, dar din moment ce ea mi-a dat, legal, negru pe alb acolo de la avocat o foaie pe care scrie 54.000 de euro, acum o să stau să mă judec și pentru aia, să aștept, să vad dacă mai trece timpul, dacă mi-i aruncă și pe aia. Dacă nu, pe mine oricum nu banii mă interesează.”