Brigitte a luat o decizie care ar putea șoca orice mama. Vedetă a luat decizia de a-l da afară pe fiul sau din casă ei din Pipera. Decizia a fost luată în urmă scandalului monstruos în care cei doi au fost protagoniști. Vedetă îl acuză pe tânăr că alovit-o și că i-a distrus mașînă.

Reclamă

Brigitte ajunsă la capătul puterilor

Brigitte traversează o perioada dificilă a viețîi ei. Chiar dacă s-a liniștit pe plan amoros, în relația cu fiul ei lucrurile nu stau atât de roz. Ieri vedetă a fost nevoită să ajungă la poliție și să obțînă un ordin de restricție. Totul după ce susține această fiul ei i-a distrus o mașînă alături de băieții din anturajul acestuia. Mai mult această ar fi fost și lovită de către băiat, Brugitte a recunoscut că în urmă acestui episod va lua o măsură drastică. Îl va mută pe fiul ei într-o altă locuința cu chirie.

Reclamă

”O să-i iau cu chirie undeva, îți dai seama. Dar cine crezi că o să-l țînă și o să-l primească?! Când o să vadă că face ce face…” a declarat vedetă.

Salvată de Pastramă

Brigitte Pastramă a ajuns la poliție, iar majoritatea celor care au văzut-o în această ipostază au considerat că Florin ar fi motivul scandalului. Vedetă a lămurit repede situația și nu s-a sfiit să recunoască faptul că este vorba de fiul ei.

”Mi-a fost vandalizată casă de niște indivizi pe care nu îi cunosc și pe care i-am găsit în casă și una dintre mașini mi-a fost furată. Nu are nicio legătură Florin Pastramă cu ceea ce s-a întâmplat. E foarte urât ce s-a scris. Căsătoria noastră nu are nicio legătură. Nu știu de ce a apărut așa, dar e aiurea” a mai adăugat Brigitte.

Dintr-o altă relație brigitte mai are o fetiță, pe nume Sară. În repetate rânduri vedetă a anunțat că își dorește alături de Florin să devină din nou mama.

Brigitte il da afara pe Robert sfat din casa din Pipera