Brigitte Sfăt, de-a lungul timpului, a avut parte de mai multe exeriențe neplăcute care și-au pus amprenta radical în viața ei. Se pare că a doua sa căsătorie a fost un adevărat calvar. Ovidiu Torj este cel care i-a făcut zilele negre lui Brigitte în acele clipe.

După ce primul ei soț s-a stins din viață, Brigitte Sfăt l-a întâlnit pe cel care avea să-i devină al doilea soț, nimeni altul decât Ovidiu Torj. Viața lor a fost lapte și miere împreună la început, așa cum se întâmplă în viața multor cupluri, iar după aceea aceștia chiar au locuit împreună aproximativ patru ani de zile, mai exact în perioada 2006-2010.

Până la un adevărat calvar a fost doar un pas. Brigitte a fost de-a dreptul traumatizată de fostul soț. Acesta nu avea milă de ea și nu îi arăta niciun pic de respect. Picătura care a umplut paharul, spune Brigitte Sfăt, a fost în momentul în care acesta i-a încasat o bătaie soră cu moarte dintr-un motiv cu totul nesemnificativ. Despre acest eveniment nefericit povestește, îndurerată, chiar Brigitte. Vedeta povestește faptul că a fugit unde a văzut cu ochii cu ceea ce avea pe ea pentru a scăpa de calvarul prin care a trecut.

Brigitte Sfăt: ”Eram mutilată”

Brigitte Sfăt nu a avut dintotdeauna noroc în dragoste. A fost nevoită să treacă prin foarte multe momente neplăcute de-a lungul timpului.

Brigitte Sfăt, calvar de nedescris cu fostul soț! ”Eram mutilată”

„Soţul meu mă bătea, într-o zi am crezut că mi-am văzut moartea cu ochii. Totul pentru că am uitat să închid apa. Şi ne-am inundat. M-a bătut atât de tare! Am fost atât de speriată, îl vedeam aproape ca un demon”, povestea Brigitte.

„Am ieşit din casă în pantaloni scurţi, am fugit aşa cum eram mutilată, cu fisură pe craniu, hematom pe splină. Am fugit şi m-am ascuns. A fost prima dată când m-a bătut atât de tare. Am lăsat totul şi am plecat”, a mai spus bruneta.

Brigitte a avut patru soți. Primul ei soț a murit, apoi a urmat Ovidiu Torj, alături de care are și o fetiță. A treia căsnicie a fost controversatul mariaj cu Ilie Năstase. În momentul de față, Brigitte Sfăt este extrem de fericită și împlinită alături de actualul ei soț, Florin Pastramă. Cei doi par foarte fericiți și, de data aceasta, Brigitte pare că și-a găsit liniștea în sfârșit în brațele unui bărbat.