Pentru Brad Pitt, Angelina Jolie este de domeniul trecutului.

Brad Pitt s-a numărat mereu printre cei mai râvniți bărbați din lume. Chiar și atunci când a fost căsătorit, milioane de femei visau la inima lui. Acum, mai mult ca niciodată, acesta poate face ce își dorește pe plan amoros, iar singurătatea i-a priit destul de mult.

Brad Pitt a schimbat iubitele ca pe șosete! Actorul a făcut ravagii în lumea mondenă, iar femeile frumoase au roit mereu în jurul lui. În ultima perioadă, aceasta a fost destul de rezervat în a se afișa cu partenerele sale, mai ales din cauza scandalurilor cu Angelina Jolie. Cei doi s-au despărțit demult, însă între ei au mai rămas polițe nerezolvate.

În timp ce Angelina Jolie a preferat să stea departe de o nouă relație, nu același lucru se poate spune și despre fostul ei partener. Iar asta pentru că Brad se pare că încă stă foarte bine la capitolul cuceriri. Numai anul acesta a fost cuplat de către presă cu două femei frumoase și celebre. Însă, de data asta, totul pare mult mai serios.

Brad Pitt iubește, din nou. Cine este cea care i-a furat inima actorului
Marca

Brad Pitt a fost lovit de săgeata lui Cupidon

În urmă cu câteva luni, presa de peste Ocean susținea că Brad Pitt i-ar face curte lui Emily Ratajkowski. Cei doi au fost zăriți împreună, dar nu s-a legat nimic între ei. Fanii se așteptau să aibă de-a face cu un nou cuplu, mai ales că ambii erau singuri și fără obligații.

Acest lucru nu s-a întâmplat, iar Emily s-a combinat cu fostul iubit al lui Kim Kardashian, Pete Davidson. Brad Pitt nu a stat prea mult să își plângă de milă, ci și-a găsit imediat sufletul pereche. Este vorba despre nimeni alta decât Ines de Ramon, fosta soție a lui Paul Wesley.

Ines și actorul din „Vampire Diaries” au fost căsătoriți din 2019 până anul acesta, în toamnă, când au decis să meargă pe drumuri separate. Ines și Brad au fost surprinși, pentru prima dată, în calitate de iubiți, în backstage la concertul Bono.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.