Marele actor de la Hollywood a făcut o afirmație care nu a fost pe placul multor fani. Din păcate pentru admiratorii lui Brad Pitt, actorul a declarat că se află la final de carieră. Mult prea devreme luată această decizie, după cum afirmă mulți fani, Brad Pitt a făcut mărturisiri neașteptate în cel mai recent interviu al său.

Brad Pitt este unul dintre cei mai recunoscuți și mai de succes actori din întreaga lume. Fostul soț al Angelinei Jolie a făcut mai multe schimbări în viața sa după ce s-a despărțit de actriță. A renunțat la consumul de alcool și de țigări, iar acum spune că un capitol important din viața lui este pe sfârșite.

Brad Pitt își încheie cariera de actor. Spune că se află în ultimul trimestru

Marele anunț a venit ca un șoc și mulți și-ar fi dorit să fie o glumă. Din păcate pentru fanii celebrului star internațional, cariera în lumea actoriei e pe sfârșite.

Anunțul a fost făcut chiar de către Brad Pitt, în cadrul unui interviu pentru presa internațională. A afirmat că se consideră la final de carieră, acesta fiind ultimul trimestru.

social media

„Mă consider a fi la final de carieră. Acesta este ultimul semestru sau trimestru. Ce o să fie secțiunea asta? Cum vreau să o croiesc?, a spus Brad Pitt publicației GQ.

Brad Pitt și-a început cariera de actor la vârsta de 22 de ani

Cu puțin timp înainte de a termina facultatea de Jurnalism, actorul a părăsit facultatea de la Missouri. Deși inițial și-a dorit să urmeze o carieră ca director artistic, a ajuns să fie unul dintre cei mai importanți actori.

arhivă

A făcut cursuri de actorie și a primit roluri în proiecte mari precum  „Growing Pains” și „Another World”.

Printre cele mai importante producții de film în care a jucat, se mai numără și „Mr. & Ms. Smith”, „Thelma and Louie” și „Moneyball”.