În 2016, celebrul cuplu, Angelina Jolie – Brad Pitt, s-a destrămat. A fost poate cel mai public divorț, toate ziarele scriind despre asta.

În exterior, cazul a fost dezbătut pe toate părțile. Însă, cum s-a simțit despărțirea din interior, de către protagoniști, a dezvăluit recent actorul.

Cel puțin, în ceea ce-l privește, Brad a recunoscut că după ce s-a despărțit de Jolie, a început să consume foarte mult alcool, acesta ajungând să bea aproape fără oprire.

Relația celor doi a fost de lungă durată, deși căsătoriți au fost doar timp de doi ani. Divorțul pare că s-a finalizat de-abia în acest an, cu toate că despărțirea s-a produs în anul 2016.

Timp de optsprezece luni, pentru Brad Pitt a fost ca un iad, actorul fiind nevoit să apeleze la Alcoolicii Anonimi pentru a scăpa de viciul dobândit în încercarea de a trece peste suferința cauzată de separare.

Pentru New York Times, vedeta a mai povestit că la aceste întâlniri s-a simțit într-un spațiu sigur și nejudecat, iar faptul că a putut să-și expună părțile mai puțin frumoase a fost eliberator pentru el.