Lovitură de groază pentru Margherita din Clejani. Artista s-a ales astăzi cu dosar penal! Asta după ce a fost implicată într-un accident rutier în această dimineață. Procurorii au început ancheta și au descoperit de la polițiști că fiica Clejanilor ar fi fost drogată. Astfel, Margherita de la Clejani riscă ani grei de închisoare.

Reclamă

Margherita de la Clejani riscă ani grei de închisoare

Accidentul s-a produs din vina Margheritei de la Clejani. Margherita din Clejani are dosar penal și riscă până la cinci ani de închisoare. Pedeapsa se va aplica dacă aceasta va fi găsită vinovată de către instanță. În primă fază, testele au arătat că tânăra era sub influența stupefiantelor. Deci, este cam greu să se șteargă astfel de dovezi. În schimb, atât ea, cât și familia neagă orice consum de droguri sau existența unui dosar penal.

Inițial, tatăl Margheritei, Ioniță, a declarat pentru polițiști că fiica sa avea permisul suspendat pentru o perioadă de 30 de zile. Nimic de consumul de ilegale. În schimb,
Margherita din Clejani le-a mărturisit procurorilor că se ruja în momentul impactului. La fel și ea a negat că ar fi consumat substanțe ilegale. Aceasta a negat și existența unui dosar penal.

Ce a povestit Margherita din Clejani

„Toate bune și frumoase. Nu înțeleg despre ce teste vorbim. Nu s-au făcut teste. Ce teste. Alcool nu există, droguri nu există. Aveți dovada dumneavoastră? S-a întâmplat să ne tamponăm pentru că eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu s-a întocmit niciun dosar penal că nu am de ce să mint, de ce să pățesc asta. Am condus perfect. Am accidentat pur și simplu o mașină. Veneam de la o petrecere”, a declarat Margherita din Clejani.

Rămâne de văzut ce vor decide autoritățile. Dacă testele pentru drog au fost făcute, Margherita riscă ani de închisoare cu executare. De altfel, aceasta este nevoită să repare ambele mașini pe asigurarea sa.